«Μας λείπει η κιμωλία στην στέκα του μπιλιάρδου»

Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες φαίνεται πως προβληματίζουν τον Πάουλο Κάμπος, κάτι που τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Αρη, πάντως, τόνισε ικανοποιημένος από τη νίκη, δεν σχολίασε ιδιαίτερα μεταγραφικά ζητήματα, ενώ επεσήμανε πως δεν του είναι αδιάφορο το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παμνσερραϊκό.

Στο αρχικό σχόλιο του ανέφερε: «Συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Άρη. Eχουμε το απόλυτο. Παιχνίδι με παιχνίδι, δυσκολία με δυσκολία. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς γιατί μας κρατάει στην θέση που θέλουμε να τερματίσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα μου δούλεψε πάρα πολύ γιατί ο Απόλλων Αρναίας έδειξε ότι είναι μία δυνατή ομάδα».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Το αποτέλεσμα θα έπρεπε να ήταν πολύ διαφορετικό. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Για μένα σαν προπονητής είμαι χαρούμενος γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Τα τελειώματα μας μου φαίνεται ότι δεν είχαν την κιμωλία που βάζουν στην στέκα του μπιλιάρδου οι επαγγελματίες για να τα καταφέρουν. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι οι οπαδοί μας υποστηρίζουν 90 λεπτά σε κάθε αγώνα».

Για το τι έλειπε από τον Αρη σήμερα είπε: «Έλειπε απλά το καλό τελείωμα σήμερα. Δεν είναι κάτι που λείπει από την ομάδα. Για μένα ως προπονητής μέχρι το διάλειμμα του πρωταθλήματος δεν σκέφτομαι για παίκτες. Με ενδιαφέρει να δουλέψω και να κάνω καλύτερο το σύνολο που έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου. Είναι δουλειά του προέδρου η ενίσχυση. Τον Ιανουάριο θα δούμε τι θα κάνουμε».

Για τις ελλείψεις τόνισε: «Το σημαντικό για ένα προπονητή είναι ότι ανταποκρίνεται στις θέσεις που του ζητάει ένας προπονητής ο παίκτης του. Είχαμε ελλείψεις. Και τον Γιαννίτση και τον Μαζουλουξή. Όσοι αγωνίστηκαν από το κέντρο και μετά είναι επιθετικοί παίκτες γι αυτό και κάναμε τόσες ευκαιρίες».

Για τον πανηγυρισμό του Γκόλια (σ.σ. πήγε στον πάγκο και τον αγκάλιασε) σχολίασε: «Δεν σήμαινε κάτι. Ούτε κάποιο στοίχημα. Την προηγούμενη εβδομάδα τους είπα ένα παράδειγμα όταν ήμουν στην Παλμέιρας. Σκόραραν τότε όλοι κι έμεινε μόνο ένας κεντρικός αμυντικός που δεν σκόραρε και του ζήτησα να σκοράρει πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Είμαστε όλοι μια γροθιά και γι αυτό ήρθε να πανηγυρίσει μαζί μας».

Για το Δάρλα ανέφερε: «Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί προπονείται μαζί μας. Όσον αφορά το πνεύμα του μαχητή δεν υπάρχει αμφιβολία. Είναι λίγο πίσω σε επίπεδο σε σχέση με τους άλλους παίκτες αλλά έχει την εμπειρία να το καταφέρει τις επόμενες μέρες».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό τόνισε: «Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο. Είναι σημαντικό ματς. Θα τσεκάρουμε πρώτα το ιατρικό δελτίο και μετά θα το δούμε πιο αναλυτικά το παιχνίδι».