Μικρά-μικρά από το Βικελίδης

* O Άρης επικράτησε του Απόλλωνα Αρναίας με 2-1 και παρέμεινε για ακόμα μία αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στην οποία συνεχίζει να έχει για συγκάτοικο την Καβάλα.

*Τρία πανό, τρία μηνύματα. Οι οργανωμένοι φίλοι του Άρη φρόντισαν να τιμήσουν την μνήμη του Σέρβου οπαδού που πέθανε στην Κωνσταντινούπολη, να εκφράσουν την αντίρρηση τους για τον νέο αθλητικό νόμο και να δώσουν μήνυμα-υποστήριξης στον Νίκο Ρωμανό.

*Κατά την είσοδο της Τσιοφλίκη Ανδρομάχης, διαιτητή της αναμέτρησης, αρκετά ήταν τα… πειράγματα (καλόβουλα πάντα) από την κερκίδα.

* Μια… αγκαλιά πάγκος και παίκτες μετά το γκολ του Νίκου Γκόλια, δείγμα του πολύ καλού κλίματος που υπάρχει στα αποδυτήρια του Άρη με την παρουσία του Πάουλο Κάμπος στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

*Δεν σταμάτησαν λεπτό τα συνθήματα και οι παροτρύνσεις των οπαδών του Άρη προς την ομάδα. Ακόμα και όταν η απόδοση του δεύτερου μέρους δεν ήταν η αναμενόμενη η κερκίδα δεν πτοήθηκε ζητώντας συνεχώς ένα τρίτο τέρμα.

*Η ενημέρωση από τα υπόλοιπα γήπεδα δεν έλειψε λεπτό σήμερα στο “Κλ. Βικελίδης”. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε την ίδια ώρα και όπως είναι λογικό κάθε φορά που δεχοταν γκολ, υπήρξαν και οι ανάλογοι πανηγυρισμοί από την κερκίδα.

*Ο Κάμπος δέχθηκε για πρώτη φορά γκολ στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του Άρη. Τρία παιχνίδια και ένα… 45λεπτο κράτησε το μηδέν παθητικό με τον Γεωργίου να του χαλάει το σερί στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

*Ζεστό το χειροκρότημα των φίλων του Άρη στο τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.Η προσπάθεια που γίνεται αναγνωρίζεται από τον κόσμο, παρότι κόπηκαν μόλις 2.206 εισιτήρια.