«Παλέψαμε πολύ, αλλά κάναμε εύκολα λάθη»

Χαρούμενος για την επιστροφή του, απογοητευμένος για τον τρόπο που ο ΠΑΟΚ έχασε στην Ξάνθη εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ρόμπερτ Μακ. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ στάθηκε κυρίως στα πολλά εύκολα λάθη που στέρησαν στην ομάδα μία ακόμα νίκη.

«Είναι πολύ καλό που επέστρεψα στην ομάδα γιατί ήμουν αρκετό καιρό εκτός. Νιώθω καλά, αλλά η ομάδα έχασε… Ξέρω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει καλύτερα, αλλά το γήπεδο ήταν πολύ κακό για να παίξεις. Παλέψαμε πολύ, αλλά κάναμε εύκολα λάθη και δεχθήκαμε τέσσερα γκολ που δεν ξέρω πόσο καιρό έχει να συμβεί. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημά μας σήμερα, τα εύκολα λάθη», επισήμανε ο Μακ και είπε ενόψει της συνέχειας:

«Κερδίσαμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τώρα χάσαμε από την Ξάνθη, δεν είμαστε χαρούμενοι. Πρέπει να παίρνουμε πόντους και με τις μικρότερες ομάδες που είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να παλεύουμε όπως με τον Ολυμπιακό. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Europa League και πρέπει να το κοιτάξουμε. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει καλύτερα».