Μικρά – Μικρά από την Ξάνθη

* Έπεσε τόση βροχή το τελευταίο διήμερο στην Ξάνθη, που το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση, με λακούβες, σε σημείο να μην μπορεί να τσουλήσει η μπάλα στο χορτάρι και αναγκάζονται από ένα σημείο και μετά οι παίκτες των δύο ομάδων, να αποφεύγουν το συρτό παιχνίδι…

* Ήρεμα ήταν τα πράγματα στα Πηγάδια, η παρουσία της αστυνομίας διακριτική και οι οπαδοί των δύο ομάδων, συνυπήρχαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στις κερκίδες. Μετά το τέλος του αγώνα, έγιναν κάποια μικρής έκτασης επεισόδια έξω από το γήπεδο, αλλά η κατάσταση δεν ξέφυγε.

* Δύο παίκτες από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έπαιξαν για την Ξάνθη. Ο Κυριακίδης πέρασε απαρατήρητος, ο Καρυπίδης βρέθηκε στο στόχαστρο στο δεύτερο ημίχρονο, όταν λογόφερε με τον Περέιρα για μια επαναφορά της μπάλας, με τον Αργεντίνο να επιστρέφει τη μπάλα στους Ξανθιώτες, αλλά σε σημείο (πλάγιο άουτ κοντά στο κόρνερ), που του δυσκόλευε την κατοχή. Ο Καρυπίδης άκουσε υβριστικό σύνθημα από την κερκίδα των ΠΑΟΚτσήδων και μετά το παιχνίδι ήταν απαρηγόρητος.

* Με τα καλύτερα λόγια μιλούσαν στην Ξάνθη πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, τον νέο προπονητή της θρακικής ομάδα. Η εξέλιξη του αγώνα τους δικαίωσε, καθώς ο Ρουμάνος και πολύ διαβασμένος ήταν, και πολύ καλά διαχειρίστηκε το παιχνίδι.

* O Λουτσέσκου έχει πλέον 2 στα 2 με τον ΠΑΟΚ, καθώς τον αντιμετώπισε και ως προπονητή τη Ραπίντ Βουκουρεστίου τη σεζόν 2005-06 για τους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και κέρδισε με 1-0 στο Βουκουρέστι.

* Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν στη Ρωσία, ο Χρήστος Πανόπουλος ήταν στην Θράκη, αλλά προτίμησε κι αυτός να μην πάει στο γήπεδο. Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης ήταν στην Αλεξανδρούπολη για… κυνήγι και προτίμησε να δει το παιχνίδι στην τηλεόραση.