Καταστροφή αυτοκινήτου για ένα… γήπεδο

Μετά την δημοσιοποίηση των ονομάτων τους και των διευθύνσεών τους, στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι 17 κάτοικοι της Νέα Φιλαδέλφειας που προσέφυγαν στο ΣτΕ κατά της απόφασης να κατασκευαστεί γήπεδο στην περιοχή τους, με απαλλοτρίωση στρεμμάτων του άλσους, φαίνεται πως έχουν χάσει την ησυχία τους.

Αρχικά, ένας κατήγγειλε πως δέχτηκε απειλητικό σημείωμα στο σπίτι του από άγνωστους που δήλωναν οπαδοί της ΑΕΚ, χθες ένας άλλος κατήγγειλε ότι άγνωστοι, που άφησαν να εννοηθεί οτι είναι οπαδοί της ΑΕΚ, του κατέστρεψαν το αυτοκίνητο.

Όπως γράφει το gazzetta.gr :

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οπαδοί της ΑΕΚ έσπασαν το αυτοκίνητο του Γιάννη Ζαμπετάκη, ενός εκ των ατόμων που έχουν υπογράψει την αίτηση προσφυγής κατά του γηπέδου της Ένωσης!

Ξεφεύγουν τα πράγματα στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς πριν την έναρξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Επισκοπή στο ΟΑΚΑ, υπήρξαν κάποια γεγονότα εις βάρος του Γιάννη Ζαμπετάκη, ενός ατόμου που έχει συμμετοχή στην προσφυγή στο ΣτΕ κατά του γηπέδου της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αυτά προκλήθηκαν από οπαδούς της Ένωσης που πήγαιναν στο γήπεδο.  Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα άτομα αυτά έσπασαν το αυτοκίνητό του κάτοικου, ενώ στην είσοδο του σπιτιού του υπήρξαν συνθήματα που ξεκαθάριζαν τη στάση τους υπέρ του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, γεγονός που προφανώς καταδεικνύει ότι πρόκειται για ΑΕΚτζήδες και δύσκολα είναι προβοκάτσια.

Ο Γιάννης Ζαμπετάκης καταθέσε μήνυση κατά αγνώστων και όπως αναφέραμε νωρίτερα, διατείνεται ότι θα κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού αυτή θεωρεί ο ίδιος υπεύθυνη για ό,τι συνέβη, με αφορμή τη δημοσίευση του εγγράφου της ακύρωσης με όλα τα στοιχεία όσων συμμετείχαν.

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, στα σπίτια όσων κατέθεσαν προσφυγή βρέθηκαν νωρίτερα το Σάββατο απειλητικά σημειώματα…