Όσα ήθελε, τα πήρε

Ο ΠΑΟΚ αλλάζει σιγά – σιγά και η αγωνιστική του άνοδος, κάνει τους αντιπάλους του να τον βλέπουν με άλλο μάτι. Είναι φανερό ότι όλοι πια σέβονται τον ΠΑΟΚ, πολύ περισσότερο απ΄ ότι στο παρελθόν, όταν δεν τον υπολόγιζαν ιδιαίτερα.

Τον σεβασμό του αντιπάλου, ο ΠΑΟΚ τον ένιωσε και χθες στην Ξάνθη, όπου οι γηπεδούχοι τον αντιμετώπισαν ως… πρωτοπόρο, όχι μόνο επειδή έτσι τον ανήγγειλαν από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Από νωρίς, ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε την Ξάνθη, όταν τα 1.300 εισιτήρια που του έδωσε για το πέταλο, εξαντλήθηκαν κι επειδή θα έρχονταν κόσμος στα Πηγάδια χωρίς εισιτήρια, ζήτησε τη συνεργασία των γηπεδούχων.

Χωρίς καμία αντίρρηση, η Ξάνθη έδωσε στον ΠΑΟΚ άλλα 800 εισιτήρια κι όταν τελείωσαν κι αυτά, οι Θρακιώτες έδωσαν κι άλλα 400 εισιτήρια. Σύνολο, ο ΠΑΟΚ πήρε στο χθεσινό παιχνίδι 2.500 εισιτήρια και μαζί μ΄ αυτά, που πήραν οπαδοί του από την Ξάνθη μέσα στη βδομάδα, είχε χθες στο γήπεδο περίπου 3.000 κόσμο στο πλευρό του.

Η Ξάνθη φρόντισε οι ΠΑΟΚτσήδες να καθίσουν οργανωμένα σε άλλα δύο σημεία του γηπέδου, πλην του πετάλου, και με την κατάλληλη φύλαξη, δεν άνοιξε μύτη, αποδεικνύοντας πως όταν οι ομάδες θέλουν να συνεργαστούν, τα καταφέρουν μια χαρά.