Ακατάλληλο το ΟΑΚΑ

Ακατάλληλες είναι οι συνθήκες που επικρατούν στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ μετά τη δυνατή βροχή που «έπεσε» τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα.

Το στάδιο είναι πλημμυρισμένο στο εσωτερικό του και ακατάλληλο για την προπόνηση των αθλητών στίβου , έχοντας τα γνωστά του δηλαδή προβλήματα.

Με αφορμή το νέο αυτό περιστατικό, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, δήλωσε: «Για μία ακόμη φορά το κλειστό προπονητήριο στο ΟΑΚΑ, εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης, είναι ακατάλληλο για χρήση. Από το Μάιο, όταν η πολιτεία ανακοίνωσε τη διάθεση του σχετικού κονδυλίου για τη στεγανοποίηση του, οι αθλήτριες, οι αθλητές και οι προπονητές περιμένουν υπομονετικά να ξεκινήσει το έργο. Όπως αποδεικνύεται μάταια. Η υπομονή όλων μας έχει εξαντληθεί. Δεν γνωρίζουμε που οφείλεται η καθυστέρηση έξι ολόκληρων μηνών, γνωρίζουμε όμως ότι οι συνθήκες προπόνησης των κορυφαίων του ελληνικού στίβου είναι πλέον απαράδεκτες. Ακριβώς γι’ αυτό, καλούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού να παρέμβει προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για τη στεγανοποίηση του κλειστού προπονητηρίου».