«Περαστικά στον Μποροβήλο, έρχεται αγωγή»

Καλά… κρατεί η κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Μποροβήλο,πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ και του Αστέρα και ιδίως μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τρίπολη. Μία κόντρα που ξεκίνησε από την Ριζούπολη το 2003 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

“Κύκλοι” του Παναθηναϊκού εκφράζουν την θέση τους, τονίζοντας ότι θα κατατεθεί αγωγή στον Μποροβήλο για αναληθείς τοποθέτηση αναφορικά με τον Γιώργο Αλαφούζο.

«Περαστικά στον Πρόεδρο της Λίγκας και ποινικά διωκόμενο για σωρεία αδικημάτων. Το μόνο που κατάφερε με την επιμονή του να μην μπουν οι οπαδοί μας στο γήπεδο ήταν να το δει πιο πράσινο από ποτέ και παράλληλα να αποκλείσει τον δικό του κόσμο από τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Ας βρει λοιπόν κάποια καλύτερη δικαιολογία για να απολογηθεί στους φιλάθλους του και ας μην πιάνει τον Παναθηναϊκό στο στόμα του.

ΕΠΙΣΗΣ, αναφορικά με το ΨΕΥΔΕΣ περιεχόμενο της ανακοίνωσης περί δήθεν εμπρηστικών δηλώσεων του κ. Αλαφούζου και επειδή ο πρόεδρος δεν έχει κάνει όλες αυτές τις ημέρες ΚΑΜΙΑ επίσημη δήλωση, θα ακολουθήσει για τον Αστέρα και προσωπικά τον πρόεδρό του μια πολύ ωραία αγωγή».