Στον ΟΦΗ έρχεται… Αμπράμοβιτς

Ο ΟΦΗ είναι σε δύσκολη θέση, τα χρέη είναι πολλά, στις αρχές του Ιανουαρίου θα πρέπει να βγάλει από το άρθρο 99 τους παίκτες διότι θα υποστεί κυρώσεις (μηδενισμός), τα ταμεία είναι άδεια, αλλά προς το παρόν γεμίζουν… ελπίδα.

“Η συμφωνία με τους Ιταλούς προχωράει και δεν χαλάει. Μόνο από μας μπορεί να χαλάσει. Ο ένας είναι επιπέδου Αμπράμοβιτς” είπε στη χθεσινή γενική συνέλευση, ο νέος πρόεδρος του ΟΦΗ, Ανδρέας Μανουσάκης, προκαλώντας ευφορία στους 100 μετόχους, που έδωσαν το παρόν τους.

“Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Έχουμε καταλήξει ότι εφόσον είμαστε έτοιμοι θα μπει 1 εκ. Ευρώ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν υπάρχει ταβάνι. Υπάρχουν δυο άνθρωποι που ο ένας εκ των οποίων είναι του επιπέδου του Αμπράμοβιτς. Εγώ καταθέτω την προσωπική μου άποψη: Την επόμενη μέρα που θα έχουμε τα οικονομικά στοιχεία και δεν γίνει τίποτα εγώ θα είμαι υπεύθυνος και υπόλογος. Το 1 εκ. Ευρώ είναι ένα ποσό που αποτελεί μια αφετηρία. Η πρώτη συζήτηση που έγινε με τον ερασιτέχνη ήταν τι θα κάνετε αν βρεθεί κάποιος να δώσει ένα εκ. Ευρώ η απάντηση που πήρα ήταν να δώσει άλλα 3. Φτάσαμε σε μια πρόταση που και μόνο το όνομα του Γκατούζο αποτελεί εγγύηση. Προσωπικά για εμένα που έχω μιλήσει με την πλευρά των Ιταλών επενδυτών, η εντύπωση που έχω είναι ότι δεν χαλάει” είπε μεταξύ άλλων ο Μανουσάκης.

Αν ήταν τόσο εύκολο…