Ο Ιτάνζ κερδίζει πόντους

Το καλοκαίρι ήταν μεταξύ κερκίδα και αποχώρησης, ο Σαρλ Ιτάνζ είχε πέσει σε δυσμένεια στα πλέι οφ της σεζόν 2012-13, μετά την επιστροφή του από την Καϊσέρισπορ ήταν πάλι υπό παραχώρηση, τελικά δεν βρήκε ομάδα κι έμεινε αμανάτι…

Όσο περνάει ο καιρός, πάντως, ο Καμερούνιος τερματοφύλακας φαίνεται πως έχει κερδίσει πόντους σε σχέση με το καλοκαίρι. Τότε δεν ήθελε κανείς να τον βλέπει, σιγά – σιγά, κατάφερε να ανέβει από 3 στα 2, και πλέον έχει πάρει τη θέση του Αστέριου Γιακουμή στι αποστολές.

Ο Ιτάνζ ήταν μονίμως στις αποστολές, ο ίδιος δείχνει ότι μόνο ξένο σώμα δεν είναι, καθώς συμμετέχει σε όλα, και μάλιστα στα ελληνικά, που πλέον μιλά, και δεν πρέπει να κάνει έκπληξη σε κανέναν αν κάποια στιγμή, εμφανιστεί και κάτω από τα δοκάρια.

Από την ώρα που μονιμοποιήθηκε ως δεύτερος τερματοφύλακας, δεν θέλει και πολύ να μπει να παίξει κι αν ο Γλύκος αργήσει να βρει τη φόρμα του (στην Ξάνθη δέχτηκε 4 γκολ σε 4 τελικές εστία, χωρίς να κάνει απόκρουση) δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ο Ιτάνζ.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχει παρθεί η απόφαση να μείνει, άλλωστε τον τελευταίο καιρό ακούστηκε ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει και τερματοφύλακα, αλλά φαίνεται πως ο Καμερούνιος ίσως πάρει κάποια ευκαιρία να διεκδικήσει την παραμονή του τουλάχιστο ως το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του.