«Ούτε Κρόιφ, ούτε Γκαρσία»

Συνέντευξη στο Ισραήλ έδωσε ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος μίλησε για πράγματα κοινού ενδιαφέροντος και κυρίως για την περίπτωση του Ζόρντι Κρόιφ, για τον οποίο οι Ισραηλινοί λένε ότι θα έρθει στον ΠΑΟΚ…

Είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικό διευθυντής του ΠΑΟΚ :

Για τον Κρόιφ και το αν τον ενοχλούν οι φήμες : «Ο Ζόρντι είναι καλός στην δουλειά του. Τον σέβομαι πολύ ως συνάδελφο και άτομο. Έχω ακούσει και καλά λόγια από τον Ιάκωβο Αγγελίδη. Όμως δεν είναι ο ρόλος μου να σχολιάζω τα δημοσιεύματα.Δεν νομίζω ότι είναι αληθινές οι φήμες αυτές. Βέβαια δεν γνωρίζω τι μπορεί να είχε συζητηθεί μεταξύ του ιδιοκτήτη και του προέδρου της ομάδας μας. Θα μπορούσε να ήταν ένας υποψήφιος σε περίπτωση που θα ήθελαν να με αντικαταστήσουν. Δεν με ενοχλούν καθόλου οι φήμες.. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο αύριο. Πάντα υπάρχει μία πόρτα για κάποιον άλλον και ανά πάσα στιγμή μπορεί να αντικατασταθεί ο οποιοσδήποτε».

Για το αν εχει συμβόλαιο και το αν θα μεινει στον ΠΑΟΚ : «Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις στο ποδόσφαιρο τι θα συμβεί και ποια θα είναι η επόμενη σου ημέρα. Δεν έχω συμβόλαιο δεν ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ. Δεν ασχολούμαι με συμβόλαια.

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στον Κάρλος Γκαρσία: «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Εκτιμούμε πάντως τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή.»

Για τον Αγγελίδη: «Μου αρέσουν οι αλλαγές που κάνει ο Τζακ και νομίζω ότι το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ χρειαζόταν κάποιον σαν αυτόν. Κάνουμε σημαντικά βήματα προόδου και είμαστε στην σωστή κατεύθυνση ώστε να φτάσουμε σε ένα σημαντικό επίπεδο στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.»

Για την επιλογή των Νάτχο και Γκολάσα: «Yπάρχουν κάποιοι Ισραηλινοί ποδοσφαιριστές που τους ακολουθούν σε ποιότητα. Τους έχουμε υπό παρακολούθηση. Δεν μπορείς να ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον»

Για τον Εγιάλ Γκολάσα: «O Γκολάσα είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Χρειάζεται το χρόνο του γιατί δεν είχε παίξει για μεγάλο χρνικό διάστημα και ήταν εκτός γηπέδων στο Ισραήλ. Μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ έχει πάρει αρκετά παιχνίδια και σημαντικά αγωνιστικά λεπτά και πιστεύω πάρα πολύ ότι μπορεί να μας βοηθήσει»