Έβγαλε αποστολή ο Κάμπος

Την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό γνωστοποίησε ο επίσημος Άρης. Ο Πάουλο Κάμπος επέλξε τους 18 που θα απαρτίζουν την αποστολή, αφήνοντας έξω τους Πόι, Γιαννίτση και Καρατζιοβαλή.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα με τον Πανσερραϊκό (18:00) στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάουλο Κάμπος, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Μπαϊμάκης, Μαντζάρης, Λιόλιος, Γκόλιας, Σουνάς, Λεμονής, Καπνίδης, Χιντασέλι, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Λιόνης, Γκίνο, Ντούνγκα, Βασιλόπουλος, Χουζούρης, Συμεωνίδης.

Τα εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών

Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες για τα μέτρα τάξης, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό (18:00) στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος), σε ό,τι αφορά το θέμα των εισιτηρίων, ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι

  • Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και αντιστοιχούν στη θύρα 8 του Δημοτικού Σταδίου Σερρών .
  • Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει αύριο από ειδικό εκδοτήριο που θα υπάρχει έξω από τη θύρα 8.
  • Για τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό (14/12, 15:00), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος.