Αποθέωση Καραϊσκάκη από Μπαϊράμι

Μια συνέντευξη-αιτία διπλωματικού επεισοδίου με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έδωσε ο Εμίρ Μπαϊράμι, για την αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μάλμε.

Ο Σουηδός εξτρέμ των «πράσινων» μίλησε στο TV4 και αποθέωσε  το φαληρικό γήπεδο, κάνοντας λόγο για μία έδρα με φανταστική ατμόσφαιρα που όμοια της δεν έχει συναντήσει στην καριέρα του, ενώ προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές της Μάλμε ότι θα βιώσουν μία μοναδική ατμόσφαιρα μίσους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαιράμι που ξεσήκωσαν τα social media από τους οπαδούς των πράσινων: “Θα δημιουργηθεί τρελή ατμόσφαιρα, υπάρχει κάτι το μοναδικό εκεί που δεν μπορώ να το περιγράψω. Πρέπει να είσαι εκεί για να το καταλάβεις. Οι οπαδοί δεν φωνάζουν απλά, υπάρχει ένα είδος μίσους στην ατμόσφαιρα. Αλλά υποστηρίζουν την ομάδα μέσα από την καρδιά τους. Είναι απίστευτη, πραγματικά φανταστική η ατμόσφαιρα. Δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο πουθενά αλλού. Είναι πάρα πολύ ωραία” ήταν η αφοπλιστική απάντηση του Μπαϊράμι.

“Θα έλεγα ότι για πρώτη φορά η Μάλμε θα κληθεί να δώσει σε μία τέτοια ατμόσφαιρα”πρόσθεσε απευθυνόμενος στους δύο δημοσιογράφους.