Είχε δωροδοκηθεί και ο διαιτητής του ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα!

Ο Φέλιξ Τσβάιερ αναδείχτηκε διαιτητής της χρονιάς στη Γερμανία φέτος, θεωρείται από τις πιο δυνατές σφυρίχτρες τη χώρας, διαιτητής ΦΙΦΑ πλέον, και είναι αυτό που σφύριξε το ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα 0-1 στην Τούμπα.

Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι ο εκ των κορυφαίων Γερμανών διαιτητών, έχει δωροδοκηθεί!

Λίγοι γνωρίζουν ότι στο μακρινό 2004, ο Τσβάιερ ήταν από τους διαιτητές που είχαν τιμωρηθεί από την Γερμανική Ομοσπονδία, με 6 μήνες αποκλεισμό, διότι αν και ήταν γνώστες του σκανδάλου Χόιτσερ, δεν το κατήγγειλαν έγκαιρα.

Αυτό που έσωσε τον Τσβάιερ τότε, ήταν το γεγονός ότι συνεργάστηκε με τις αρχές και βοήθησε να δεθεί το κατηγορητήριο για τον Χόιτσερ και την παρέα του.

Όπως αποκάλυψε σήμερα η Zeit Online, ο Τσβάιερ ήταν ανάμεσα σ΄ αυτούς που δωροδοκήθηκαν εκείνη την εποχή για να στήσουν αγώνες!

Συγκεκριμένα, όντας βοηθός Γ΄Εθνικής, τότε, ο Τσβάιερ είχε πάρει 300 ευρώ από τον Χόιτσερ τότε, προκειμένου να κερδίσει η Βούπερταλ τους Ερασιτέχνες της Βέρντερ Βρέμης! Σ΄ αυτή την διαπίστωση έφτασε η πειθαρχική επιτροπή της Γερμανικής Ομοσπονδία που ερευνά ακόμη την υπόθεση και μετά την αποκάλυψη τη Zeit Online, η Γερμανική Ομοσπονδία αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει, στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, την δωροδοκία του Τσβάιερ!