By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ο Ντεσπόντοφ νίκησε τους… σκόρερ!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
 
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντεσπόντοφ νίκησε τους… σκόρερ!

Τhessports
Last updated: 27/10/2024 19:21
Τhessports
Share
EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ÓÁÌÑÏÊ ÑÏÂÅÑÓ - ÐÁÏÊ
SHARE

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από την… κόλαση του 0-2 της Βικτόρια Πλζεν, και κατάφερε στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και να «σώσει» τον βαθμό, με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να είναι ένας από αυτούς που έδωσαν το «σύνθημα» της επιστροφής, με την ασίστ στον Τισουντάλι για το 1-2.

Η παρουσία του Βούλγαρου εξτρέμ «κέρδισε» τον κόσμο του Δικεφάλου, που τον ψήφισε ως MVP της αναμέτρησης, αφήνοντας πίσω τους δύο σκόρερ.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αναδείχθηκε Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για την 3η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League 2024-25, σύμφωνα με τη δική σας ψήφο.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την αναμέτρηση κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν και βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη όμως άλλαξε την εικόνα του, ο Ράζβαν Λουτσέσκου προσέφερε ενέργειες με τις κινήσεις από τον πάγκο κι ο Δικεφάλος στο τέλος… έπνιξε την αντίπαλό του και κατάφερε να πάρει τον βαθμό.Ένας από τους παίκτες που ήρθε από τον πάγκο κι άλλαξε την εικόνα του αγώνα, ήταν ο Κίριλ Ντεσπόντοφ .

Ο Βούλγαρος εξτρέμ είχε πολλά τρεξίματα, ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα και ήταν αυτός που έδωσε την εξαιρετική ασίστ στον Τισουντάλι για το 1-2, ενώ προκάλεσε πολλά προβλήματα στους Τσέχους με τις εκτελέσεις του στις στατικές φάσεις.

Στην ψηφοφορία για τον Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης που διεξήχθη στο paokfc.gr και το PAOK FC Official App ο Ντεσπόντοφ συγκέντρωσε το 44,44% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Το βάθρο συμπλήρωσαν άλλοι δύο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ταρίκ Τισουντάλι που πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας μας, ενώ την τρίτη θέση πήρε ο Μπάμπα , που σφράγισε τον αγώνα με την κεφαλιά του στο φινάλε».

Σχετικά άρθρα

Ιταλικά ΜΜΕ: «Ο Χατζηδιάκος θέλει να μείνει Κοπεγχάγη, αλλά…»

UEFA: Δεν καταργούνται οι παρατάσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Βαριά καμπάνα της FIFA στην Λαμία!

«Γκάζια» Μαρινάκη στους παίκτες: «Όποιος θέλει διακοπές θα τον αφήσουμε να φύγει»!

Ανακοινώθηκε επίσημα η επιστροφή του Σούπερ Καπ για Αύγουστο ή Γενάρη στο ΟΑΚΑ

Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Μπλόκο στην Τρίπολη για τον Ολυμπιακό (vid!)
Next Article Tα «μαγικά» του Μορόν (video)

Τελευταία νέα

Champions League: Άγριο ξύλο στο Παρίσι ανάμεσα σε οπαδούς της Παρί και της Άστον Βίλα! (vid)
LIFE ΔΙΕΘΝΗ
9 April, 2025
Συμφωνία της ΕΠΟ με την Adidas για να ντύνει την Eθνική τα επόμενα πέντε χρόνια
Featured ΔΙΑΦΟΡΑ
9 April, 2025
ΠΑΟΚ: Εν αναμονή για Φόρεστερ και Χέντερσον
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
9 April, 2025
ΠΑΟΚ: Στην ελίτ των νεαρών παικτών παγκοσμίως ο Κωνσταντέλιας – Αγγίζει το 90% των εύστοχων προωθημένων μεταβιβάσεων! (pic)
Featured ΠΑΟΚ
9 April, 2025
Follow US