«Είναι βρωμιάρηδες, δεν μ’αγγίζει η λάσπη».

Μετά το τέλος του αγώνα με την Μάλμε, δηλώσεις έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακός, αφού μίλησε για τα αγωνιστικά, αναφέρθηκε και στα… εξωαγωνιστικά!

Είπε ότι θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια, πως δεν τον αγγίζει η λάσπη που του πετούν οι βρωμιάρηδες(!) και πως σύντομα θα δώσει συνέντευξη τύπου για να αποδείξει πως είναι καθαρός.

Για τη συνέχεια: «Πιστεύω ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας, το αποδείξαμε αυτό γι’ άλλη μια φορά μέσα στο γήπεδο και προχωράμε. Ελπίζω να έχουμε μια καλή κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο»

Για το Γιουρόπα Λιγκ: «Και στο Τσάμπιονς Λιγκ αν ισοβαθμούσαμε με τη Γιουβέντους, θα περνάγαμε. Αυτό θα γινόταν όχι γιατί μας έκανε ένα δώρο η αντίπαλη ομάδα, αλλά επειδή αποδείξαμε στο γήπεδο ότι τους κερδίσαμε και πήραμε τη διαφορά τερμάτων και θα μπορούσαμε να περάσουμε. Πιστεύω ότι η πρόκριση χάθηκε στο Μάλμε. Είδαμε ότι στο Μάλμε χάσαμε για συγκεκριμένους λόγους, δε χρειάζεται να τους συζητάμε ποιοι είναι αυτοί, είδαν όλοι οι φίλαθλοι. Εμείς δε σταματάμε, χρειαζόμαστε δουλειά και στόχος είναι το πρωτάθλημα. Πρέπει να κερδίσουμε τα τρία επόμενα παιχνίδια, και αυτό τους είπα, μέχρι το τέλος της χρονιάς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε και να γίνουν αλλαγές, οι μεταγραφές που τις περιμένει ο κόσμος. Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά και μπορεί να παίξει πάρα πολύ καλά και χωρίς να αποδώσει. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το μέλλον : «Θέλω να πω ότι ο Ολυμπιακός προχωράει δυνατά. Ο Μαρινάκης θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Όσα ακούγονται, όλη αυτή η λάσπη και η παραπληροφόρηση δε μας αγγίζει. Αυτοί είναι βρωμιάρηδες. Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή. Όλα αυτά θα τα ακούσετε και σε συνέντευξη Τύπου με χαρτιά. Όχι την κρίση του Μαρινάκη. Ό,τι πει θα υπάρχει κι ένα χαρτί, το οποίο θα είναι απόδειξη για ό,τι λέει. Αυτό δεν το έχουμε δει στην Ελλάδα, θα το δούμε όμως σύντομα».