«Θα επενδύσει άμεσα ο Κάλας»

Με αφορμή τον σημερινό αγώνα κυπέλλου, ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Άρη, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επανήλθε και σε συνέντευξη που έδωσε στις Σέρρες, επισήμανε ότι ο αδερφός του, Άλεξ Καλας, είναι έτοιμος να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε στον Άρη, είτε στον Πανσερραϊκό, καθώς η οικογένεια κατάγεται από τις Σέρρες…

«Ο αδερφός μου έχει αποφασίσει να επενδύσει άμεσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέσα από τις πράξεις θα γίνει πραγματικότητα το όραμα που έχει. Υπήρξε ενδιαφέρον τόσο για τον Πανσερραϊκό όσο και για τον Άρη. Θα παίξει σημαντικό ρόλο το περιβάλλον που θα μας επιτρέπει κάτι τέτοιο. Ξεκινήσαμε να ενδιαφερόμαστε για τον Πανσερραϊκό διότι είναι η γενέτειρά μας και είναι μια από τις περιοχές που αξίζει να επενδύσεις διότι ο Πανσερραϊκός ανέκαθεν αναδύκνειε ταλέντα. Ο χρόνος θα δείξει το που θα επενδύσουμε. Το κριτήριο για μας είναι να επενδύσουμε σε μια περιοχή που να έχουμε κάποιους δεσμούς και αυτές είναι οι Σέρρες απ’ όπου και καταγόμαστε αλλά και η Θεσσαλονίκη που μένω χρόνια αλλά έμενε και ο αδερφός μου πριν φύγει για την Αμερική», είπε ο μέχρι πρότινος προπονητής του Άρη στο Metropolis 97,2 των Σερρών.

Για τις επαφές, που είχαν γίνει παλιότερα για τον Πανσερραϊκό, ο Καλαϊτζίδης είπε ότι «δεν κάναμε καμία επαφή με τον Ερασιτέχνη παρά μόνο με την διοικούσα επιτροπή. Σε περίπτωση που προχωρούσαμε, τότε το επόμενο βήμα ήταν να συζητήσουμε με τον Ερασιτέχνη».

Σε ότι αφορά τον Άρη και τα προβλήματα που φέρεται να αντιμετωπίζει, ο Καλαϊτζίδης είπε ότι «τέτοια προβλήματα δημιουργούν ανασφάλεια, ο Άρης όμως έχει πολλά παιδιά έμπειρα τα οποία μπορούν να ξεχωρίσουν αυτό το σκέλος με την αγωνιστικής τους παρουσία», ενώ για τον φετινό Άρη γενικότερα, είπε πως «ο Άρης μπήκε στο πρωτάθλημα χωρίς να κάνει τις απαραίτητες προσθήκες ποδοσφαιριστών, πιστεύω όμως ότι στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα ενισχυθεί με 4-5 στελέχη ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο».