«Ας κάνει το αγροτικό του κι ο Άρης»

Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου (6μμ, Δημοτικό Γήπεδο Σερρών), ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Χαλκίδης, μίλησε με την ομάδα των Σερρών και τους στόχους της, αλλά και για τον Άρη, με τον οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει η μάχη για την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

«Εμείς το αγροτικό μας στη συγκεκριμένη κατηγορία το κάναμε πέρσι. Ας κάνει και ο Άρης το αγροτικό του μια χρονιά και ας ανέβει του χρόνου. Ο Πανσερραϊκός δεν είναι μια τυχαία ομάδα. Έχει μια λαμπρή ιστορία για τα δεδομένα της επαρχίας. Ο σκοπός μας είναι ένας και μοναδικός, να τερματίσουμε πρώτοι», είπε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, που αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Άρης παίζει τα εκτός έδρας παιχνίδια του, σε ουδετερα γήπεδα.

«Δεν μπορεί μια ομάδα να μην έχει παίξει ουσιαστικά εκτός έδρας. Εμείς πήγαμε στον Ακροπόταμο και παίξαμε σε ένα λασπώδες γήπεδο μικρών διαστάσεων. Δεν θα ήταν το ίδιο αν παίζαμε, όπως κι ο Άρης, στην Ελευθερούπολη. Δεν κατηγορώ τον Άρη γι’ αυτό που συμβαίνει, όμως, το πρωτάθλημα δεν διεξάγεται έτσι επί ίσοις όροις», είπε.

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, επισήμανε ότι οι φίλοι του Άρη είναι ευπρόσδεκτοι στις Σέρρες, τόσο στο σημερινό παιχνίδι, όσο και σ΄ αυτό της Κυριακής για το πρωτάθλημα, που είναι και το πιο σημαντικό. «Είναι ευπρόσδεκτος στις Σέρρες και θα τύχει καλής φιλοξενίας. Θα υπάρχουν εκδοτήρια έξω από την Θύρα 7. Μακάρι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες και ο καλύτερος να κερδίσει», είπε.