Επιστολή σε Σαρρή

Η ΕΠΣ Κυκλάδων μέσω επιστολής στην ΕΠΟ του προέδρου της Ιωάννη Σιγάλα ζητάει πληροφόρηση για τις τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το πόρισμα Κορέα.

Αναλυτικά η επιστολή: «Κύριε πρόεδρε,
Μετά το πόρισμα Κορέα ήρθε και η εισαγγελική εξαγγελία περί διώξεων ποδοσφαιρικών στελεχών, μεταξύ των οποίων και πάνω από δέκα που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την ΕΠΟ, όπως μέλη του ΔΣ, ανώτερα στελέχη και μέλη των Επιτροπών της. Όμως, κατά την πάγια τακτική, η ΕΠΟ τηρεί «σιγή ιχθύος» αφήνοντάς μας στο σκοτάδι της άγνοιας και στη χλεύη του οποιουδήποτε, αφού θεωρούμαστε και είμαστε μέλη, στελέχη και συνεργάτες της Ομοσπονδίας.
Την στάση των Πειθαρχικών οργάνων της ΕΠΟ δεν θα την σχολιάσω.

Μήπως επιτέλους ήρθε η ώρα να μας ενημερώσετε για το τι ακριβώς συμβαίνει; Μήπως θα πρέπει να κάνετε κάτι για να προστατέψετε το κύρος και την υπόληψη της μεγαλύτερης Αθλητικής Ομοσπονδίας της Ελλάδας; Η ανάγκη να υπάρξει αντίδραση και να γίνουν ενέργειες προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης από την πλευρά της Ομοσπονδίας είναι άμεση και επιτακτική.

Σε διαφορετική περίπτωση η σιγή και η παθητικότητα δημιουργούν εύλογες απορίες και συντελούν στην αποδιάρθρωση όλου του Ελληνικού Ποδοσφαιρικού οικοδομήματος.
Περιμένουμε με αγωνία τις ενέργειές σας, γιατί η ευθύνη σας είναι τεράστια, αν δεν το έχετε καταλάβει».