Ώρα πρόκρισης για ΠΑΟΚ

Μετά από 8 αγωνιστικές, η κατάσταση παραμένει ρεύστη κι ο ΠΑΟΚ έχει σήμερα το απόγευμα τη δυνατότητα να τελειώσει με την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ!

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου υποδέχεται στις 7μμ την Βέντσπιλς από την Λετονία και με νίκη προκρίνεται και μαθηματικά, καθώς θα γίνει αδιάφορο το τελευταίο παιχνίδι στο Μαυροβούνιο με την Μπουντούτσνοστ. Σε περίπτωση ήττας, ο ΠΑΟΚ θα κινδυνεύει να μείνει έξω, σε τριπλή ισοβαθμία με την Μπουντούτσνοστ και την Βέντσπιλς.

Είναι ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για να διασφαλίσουμε την είσοδο μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικό πρόσωπο. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι είναι τελικός, είναι κρίσιμο παιχνίδι. είναι δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα πολύ ανταγωνιστική, η οποία είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική σε όλα τα γήπεδα που πηγαίνει και το έδειξε αυτό ιδιαίτερα στα δύο τελευταία της παιχνίδια με την Λοκομοτίβ και την Καρσίγιακα. Οι αντίπαλοί μας παρουσιάζονται διαφορετικοί στο επιθετικό παιχνίδι. Είναι με περισσότερες επιθετικές επιλογές. Eίναι παιχνίδι περίπου το ίδιο με αυτό του πρώτου γύρου, αλλά μπορεί να έχει πολύ διαφορετικό πρόσωπο“, είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του σήμερα και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας του, τον Τζέι Αρ Μπρέμερ.

Το στυλ τους είναι πάρα πολύ επιθετικό, είναι πολύ καλοί σε αυτό το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να περιορίσουμε τον Τσάτμαν και δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Αν μπορέσουμε να τον περιορίσουμε πιστεύω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα. Έχω παίξει πολλές φορές εναντίον του Τσάτμαν. Δεν υπάρχουν πολλά να πω. Είναι πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση, είναι ηγέτης και πρέπει να σταματήσουμε το παιχνίδι του“, σχολίασε ο Αμερικάνος του ΠΑΟΚ, που θα εμφανιστεί με τη φανέλα με το νούμερο 16.

Η 9η Αγωνιστική

19.00 ΠΑΟΚ – Βέντσπιλς

19.00 Λοκομοτίβ – Μπουντούτσνοστ

19.00 Ζιελόνα Γκόρα – Καρσίγιακα

Βαθμολογία

Λοκομοτίβ 8-0

Καρσίγιακα 6-2

ΠΑΟΚ 4-4

Μπουντούτσνοστ 3-5

Βέντσπιλς 2-6

Ζιελόνα Γκόρα 1-7

Η επόμενη αγωνιστική (17/12)

19.00 Βέντσπιλς – Ζιελόνα Γκόρα

19.45 Μπουντούτσνοστ – ΠΑΟΚ

20.00 Καρσίγιακα – Λοκομοτίβ