“Έχουμε ποιότητα και μαγκιά”

Εκ των κορυφαίων του Άρη, ο Ζήσης Σαρικόπουλος, σε δηλώσεις στην Δημόσια Τηλεόραση τόνισε πως η ομάδα του έκανε αξιοπρεπή εμφάνιση και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα της ομάδας του.

Αρχικά είπε: «Στόχος μας ήταν να είμαστε αξιόμαχοι και να έχουμε σταθερή απόδοση για 40 λεπτά. Στον τελικό του Κυπέλλου είχαμε καλή εικόνα στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε. Γι’ αυτό προσπαθήσαμε να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα. Τα καταφέραμε και παλέψαμε το παιχνίδι. Γνωρίζουμε την δυναμικότητα του Παναθηναϊκού αλλά και η δική μας ομάδα είναι καλή, διαθέτει ποιότητα, μαγκιά και δουλεύει με νεαρούς παίκτες».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως η ομάδα θα πήγαινε καλύτερα αν είχε δυνατότητα να εντάξει ξένους ρόστερ της είπε:  «Θα μπορούσαμε να είμαστε την πρώτη τετράδα. Είναι πολύ σημαντικό ότι παλεύουμε, έχοντας στη σύνθεση μας μόνο Έλληνες παίκτες και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Στέλνουμε και ένα μήνυμα στις άλλες ομάδες τι πρέπει να κάνουν. Συνεχίζουμε και θα παλεύουμε όπως είμαστε».