«Είμαι περήφανος για όλους»

Ο Πάουλο Κάμπος είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος αφού… με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Από τη μία ξεκούρασε και προφύλαξε ποδοσφαιριστές ενόψει πρωταθλήματος, ενώ από την άλλη ο Άρης κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Πανσερραϊκού.

Στις δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος τεχνικός των «κίτρινων» αρχικά είπε: «Οι φίλαθλοι είδαν δύο ομάδες που προσπάθησαν πολύ για το παιχνίδι. Ξέρω το στυλ του ΠανσερραΪκού από το 2006. Είναι μία δυνατή ομάδα και πάντα είναι δυνατή. Είπα τους παίκτες ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με μεγάλη αγωνιστικότητα και να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ως τελικό. Δυστυχώς ο καιρός και ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησαν και τις δύο ομάδες να δουν καλό ποδόσφαιρο. Να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί έκαναν πολύ καλή δουλειά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στις Σέρρες. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα και το επίπεδο της ομάδας».

Για την χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών: «Είδα όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Καλαμαριά. Και τα πήγαν καλά. Οτι ξεκούρασα κάποιους παίκτες, ήταν λόγω των καιρικών συνθηκών, για να αποφύγουμε και τους τραυματισμούς. Είμαι περήφανος από την αποφασιστικότητα που έδειξαν όλοι. Είναι μια ομάδα και βοήθησαν όλοι».
Για τη φάση που ζητάει πέναλτι ο Πανσερραϊκός. «Είναι δύσκολο να πούμε γνώμη, γιατί ήταν πολύ μακριά».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Κώστας Βασιλακάκης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Κάναμε πολλές αλλαγές και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες του παιχνιδιού. Την Κυριακή έχουμε πάλι ένα παιχνίδι με τον ίδιο αντίπαλο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σ` αυτό. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να βγούμε νικητές από τη μάχη. Ευχαριστούμε και τον κόσμο και ελπίζουμε να είναι περισσότερος την Κυριακή. Θα δούμε στο βίντεο, αν ήταν ή δεν ήταν πέναλτι. Πολλές φορές οι αποφάσεις της διαιτησίας δημιουργούν αποτελέσματα».