Πολύ μόνος στο σπίτι

Τραγική αρχίζει να γίνεται η εικόνα των κερκίδων του PAOK SPORTS ARENA, ακόμη και στους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΠΑΟΚ…

Στο χθεσινό κρίσιμο παιχνίδι, στο οποίο ο ΠΑΟΚ έπαιζε την πρόκρισή του, με αντίπαλο την Βέντσπιλς από την Λετονία, το κλειστό ήταν σχεδόν άδειο. Ούτε χίλιοι άνθρωποι δεν πήγαν να δουν αυτο το σημαντικό παιχνιδι, το οποίο σύμφωνα με την διοργανώτρια, είχε 780 θεατές.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο, διότι ο ΠΑΟΚ παίζει σε ένα κρύο γήπεδο, που δεν μπορεί να είναι έδρα, από τη μια, και δεν βγάζει ούτε τα έξοδα των αγώνων, από την άλλη. Στο Eurocup υπάρχουν και οι μετακινήσεις, τα ταξίδια ηταν δύσκολα και κοστοβόρα, και ο ΠΑΟΚ μπαίνει μέσα απ΄ αυτή τη διοργάνωση.

Το πρόβλημα βέβαια, δεν το έχει η διοργάνωση, αλλά ο ΠΑΟΚ, που αποδεικνύεται πως δεν έχει ιδέες και τον τρόπο, να προσελκύσει κόσμο στο γήπεδο, σε μια χρονιά, μάλιστα, που η ομάδα είναι καλή και παίζει πρωταγωνιστικό (στο μέτρο του δυνατού) ρόλο.

Ο Μαρκόπουλος και οι παίκτες έχουν μάθει να ζουν μ΄ αυτή την κατάσταση κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αυτό που περιμένει αυτή την εποχή, είναι η προσαρμογή του Μπρέμερ, για να βοηθήσει κυρίως στον ημιτελικό του Κυπελλου με τον Παναθηναϊκό την μεθεπόμενη Δευτέρα 22/12.

«Πιστεύω ότι είναι έμπειρος παίκτης, που μπορεί να βρει λύσεις στις δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα είναι αρκετά άπειρη και θέλαμε έναν παίκτη που στη δύσκολη κατάσταση θα έδινε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Πιστεύω θα βελτιωθεί πολύ περισσότερο και από φυσική κατάσταση και όταν καταλάβει τι παίζει η ομάδα και οι συμπαίκτες του», είπε ο Μαρκόπουλος για τον Αμερικάνο, που είχε χθες τέσσερα άστοχα σουτ, πριν ευστοχήσει σε ένα δίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα.