«Αδικείται η προσπάθειά μας»

Πικρό το αντίο του ΑΠΟΕΛ στην διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεύτερη συνεχόμενη βαριά ήττα, αυτή τη φορά από τον Άγιαξ με 4-0 με τον Γιώργο Δώνη να τονίζει ότι αδικείται η γενικότερη εμφάνιση της ομάδας με αυτά τα δύο αποτελέσματα.

«Θεωρώ ότι αυτό που έγινε μετά το δεύτερο γκολ ήταν φυσικό επακόλουθο γιατί ξέραμε ότι έπρεπε να διεκδικήσουμε τη νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αδικείται η προσπάθεια μας και ιδιαίτερα του πρώτου μέρους που συμπεριφερθήκαμε πολύ καλά με ένα καινούριο πλάνο. Η φάση του πέναλτι μάς χάλασε την ψυχολογία και παρότι μπήκαμε με διαφορετικός τρόπο στην επανάληψη τα δυο γρήγορα γκολ μας στοίχισαν και… παρατήσαμε το παιχνίδι. Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε άλλα, πράγματα όπως το παιχνίδι της Δευτέρας».

Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους ποδοσφαιριστές που μας δώσανε αυτή τα ωραία πράγματα, που μας έβαλαν σε αυτό τον όμορφο δρόμο και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε και εντός και εκτός έδρας. Η ομάδα έδειξε σε αυτή την προσπάθεια απέναντι σε μεγαθήρια ότι δίκαια ήταν στους ομίλους. Αυτή η προσπάθεια είχε τα θετικά και τα αρνητικά της ελπίζοντας ότι θα διεκδικήσουμε κάτι ανάλογο τη νέα σεζόν».

Ερωτηθείς για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου απάντησε: «Βλέπουμε τα επόμενα δυο παιχνίδια πριν τις διακοπές και θα δώσουμε την ευκαιρία σε παίκτες να ξεκουραστούν για να βρεθούν ξανά στα γνωστά τους στάνταρ και από φυσικές δυνάμεις και από τεχνικής πλευράς αυτό έχει σημασία και όχι τι κινήσεις θα γίνουν».