«Σημαντική η απουσία του Τζιόλη»

Στην απουσία του Τζιόλη (!) στάθηκε ο Ζοσελίν Γκουβερνέκ, που δήλωσε περήφανος που η ομάδα του πέρασε στη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Γκινγκάμπ…

“Συγχαρητήρια στους παίκτες για την μεγάλη νίκη. Νιώθω μεγάλη χαρά για την πρόκριση, αλλά και περηφάνια, γιατί η ομάδα ανταποκρίθηκε και τα κατάφερε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, κάτι που δεν το είχαμε προγραμματίσει ούτε εμείς, και κάποιοι δεν τον πίστευαν καν ότι θα το καταφέρουμε. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου.

Ήταν διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με εκείνο της Γαλλίας. Ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ θα πιέσει κι ότι παίρνει πολύ δύναμη από την έδρα.

Θα ήθελα να πω για τον Ρατς, ότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, καλός στην άμυνα, και κυρίως στην Ευρώπη.

Είναι κάτι πολύ σημαντικό, που είμαστε η μόνη γαλλική ομάδα, που προκρίθηκε στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Λιλ ήταν σε δύσκολο όμιλο, για την Σεντ Ετιέν δεν το περίμενα να αποκλειστεί. Κι ο δικός μας όμιλος ήταν πολύ δύσκολος και είμαι περήφανος που περάσαμε.

Για τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ σημαντική η απουσία του Τζιόλη. Είναι πολύ δημιουργικός παίκτης, που μπορεί να μοιράσει τις μπάλες στη μεσαία γραμμή, και κάνει πολλή δουλειά. Ο Αθανασιάδης είναι σημαντικός παίκτης, όπως και ο Σαλπιγγίδης. Και ο Ρατς είναι εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση. Έχει πιθανότητες ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα”.