“Ενδιαφέρον για Κάτσε”

Ο προπονητής της Εθνικής Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάσι, μίλησε στον Arena FM για την επιστροφή του Έργκους Κάτσε στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του ΠΑΟΚ, και αποκαλυψε ότι υπάρχει ευρωπαϊκή ομάδα, που ενδιαφέρεται για τον νεαρό μέσο του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Ιταλός προπονητής είπε :

“Καθυστέρησε πολύ η επιστοφή του, κατά την άποψη μου. Θα μπορούσε να διευθετηθεί το θέμα πολύ γρηγορότερα και έτσι θα προσέφερε σημαντικά πράγματα αυτούς τους 4,5 μήνες ο Έργκους στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι ο Κάτσε έχει και τώρα την ευκαιρία να παίξει σε ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου. Έχει μεγάλες δυνατότητες, είναι 23 χρονών και διεθνής.  

Ακόμα και τώρα υπάρχει ενδιαφέρον από την Ευρώπη για τον Έργκους. Άκουσα ότι ενδιαφέρεται αυτή την στιγμή μια ομάδα από την Ευρώπη για την απόκτησή του. Δεν μιλάω για την Ιταλία, τον τελευταίο καιρό δεν μου μίλησε κάποιος από την Ιταλία για τον Έργκους. Αναφέρομαι σε ενδιαφέρον ομάδας της  βόρειας Ευρώπης για τον Έργκους, από χώρες όπως η  Γαλλία, η  Γερμανία, η  Ολλανδία και η Αγγλία.

Ο Κάτσε έχει την ικανότητα να παίξει στην Ευρώπη, αλλά ήταν εκτός ΠΑΟΚ για 4,5 μήνες. Ως εκ τούτου όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις  η τιμή του θεωρώ πως έχει πέσει στο μισό”.