Έρχεται σύσκεψη – φωτιά με Ιβάν

Χθες το βράδυ ο Ιβάν Σαββίδης ήταν στην Τούμπα, είδε το παιχνίδι μαζί με την παρέα του και τον Θόδωρο Ζαγοράκη και όπως είναι φυσικό, μετά την ήττα από την Γκινγκάμπ δεν είχε όρεξη για συζητήσεις.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έφυγε σκυθρωπός από το γήπεδο και χωρίς να έχει διάθεση να μιλήσει σε κανέναν και τα ραντεβού μεταφέρθηκαν για σήμερα.

Στη διάρκεια της μέρας, θα συναντηθεί στο Μακεδονία Παλάς με τους επιτελείς της ομάδας, τον Ιάκωβο Αγγελίδη, τον Ζήση Βρύζα και τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Το θέμα συζήτησης, σαφώς, θα είναι η κατάσταση της ομάδας και οι μεταγραφές του Ιανουαρίου. Ο Σαββίδης ήταν φαρμακωμένος από την χθεσινή εμφάνιση και την ήττα, αυτό το κατάλαβαν όσοι ήταν μαζί του, αλλά δεν αλλάζει σε τίποτα η διάθεση για μεταγραφές.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχει το ΟΚ από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για 3-4 μεταγραφές, καλών ποδοσφαιριστών, εφόσον βέβαια βρεθούν τέτοιοι σ’  αυτή τη μεταγραφική περίοδο…

Για το αγωνιστικό τμήμα, όπως επισήμανε χθες κι ο Άγγελος Αναστασιάδης, προέχουν τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι να βγει ο χρόνος, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι παράλληλα είναι σε εξέλιξη οι μεταγραφικές διεργασίες.