Θέλουν μετάθεση στο Βόλεϊ

Επιστολή διαμαρτυρία-αίτημα μετάθεσης της 10ης αγωνιστικής από τις 28 Δεκεμβρίου, σε άλλη ημερομηνία έστειλε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμός Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, αφού η τελευταίας στιγμής απόφαση να οριστεί η 10η αγωνιστική έφερε τους παίκτες που είχαν ετοιμάσει τα εισιτήρια τους για να κάνουν γιορτές με τις οικογένειες τους προ εκπλήξεως και εκνευρισμού…

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής του ΠΑ.Σ.Α.Π: Αναγκαζόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μαζί σας προκειμένου να σας μεταφέρουμε τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες δεκάδων μελών του Συνδέσμου μας αλλά και ξένων αθλητών σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του ΔΣ για τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής στις 28 Δεκεμβρίου 2014.

Ο ορισμός της συγκεκριμένης αγωνιστικής, την ύστατη ώρα, έχει προκαλέσει σοβαρή αναστάτωση στον προγραμματισμό των αθλητών και των οικογενειών τους για τις γιορτινές μέρες. Πολλοί ξένοι αθλητές, που ήθελαν να περάσουν αυτές τις ημέρες με τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, έχουν ήδη δώσει προκαταβολές για τα εισιτήριά τους.

Παράλληλα η 10η διεξαγωγή της αγωνιστικής στην καρδιά των Χριστουγένων δεν αφήνει κανένα περιθώριο ξεκούρασης, καθώς οι αθλητές θα πρέπει να συνεχίσουν να προπονούνται προκειμένου να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων τους την 28η Δεκεμβρίου.

Ως εκ τούτου, με δεδομένο ότι και οι αμειβόμενοι πετοσφαιριστές δικαιούνται ένα εύλογο διάστημα ανάπαυσης από την εργασία τους, αιτούμαστε την μετάθεση της 10ης αγωνιστικής σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.