Περέιρα: Ένα ιδιαίτερο γκολ

Για την εν γένει παρουσία του αλλά και για το γκολ στο Καραϊσκάκης, μίλησε ο Φακούντο Περέιρα στο περιθώριο της βράβευσης του για το κορυφαίο γκολ της 6ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό: «Αυτό είναι της στιγμής. Στοχεύεις και σουτάρεις. Είναι ένα ιδιαίτερο γκολ απέναντι σε ένα πολύ σημαντικό αντίπαλο και χαίρομαι που με αυτό το γκολ πήραμε τη νίκη».

Για την παρουσία του: «Για ένα διάστημα με επηρέασε ο τραυματισμός που είχα, καθώς δεν μπορούσα να προκριθώ. Τώρα νομίζω ότι είμαι σε ένα καλό επίπεδο για να βοηθώ την ομάδα, με στόχο να διατηρηθούμε πάνω από τον Ολυμπιακό».

Για τη θέση που προτιμά: «Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Δεξιά, αριστερά, στο κέντρο. Ό,τι μου πει ο προπονητής αυτό θα κάνω».

Για τη χθεσινή ήττα: «Κρίμα. Είχαμε ένα τελικό στην έδρα μας και θέλαμε το παιχνίδι. Ξεκίνησε άσχημα για εμάς με ένα γκολ που δεχθήκαμε. Γενικώς θα μιλούσαμε για άλλο ματς αν στην κεφαλιά του Κλάους η μπάλα δεν έβρισκε δοκάρι, αλλά δίχτυα. Θα το διαχειριζόμασταν αλλιώς».

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση: «Δεν έχω κάποια άποψη γι` αυτό, εγώ είμαι εδώ για να παίζω ποδόσφαιρο. Υπάρχει ο προπονητής και το υπόλοιπο επιτελείο που γνωρίζει τι χρειάζεται η ομάδα».