«Για τον μεγαλομετόχο και τον κόσμο»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου αφιέρωσε τη νίκη στον Σπύρο Παπαθανασάκη που γιορτάζει σήμερα, αλλά και στον κόσμο της ομάδας. Την ίδια ώρα ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης, υπέβαλλε την παραίτησή του.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» στη συνέντευξη Τύπου, αρχικά είπε: «Είχα πει πως πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να επιστρέψουμε στις νίκες. Επιβάλαμε το ρυθμό μας κινδυνέψαμε ελάχιστα πλην από μία φάση στο πρώτο μέρος. Κρατήσαμε το μηδέν ήμασταν σοβαροί σε όλο το παιχνίδι», και συνεχόζοντας πρόσθεσε: «Αφιερώνουμε την νίκη στον μεγαλομέτοχο για την ονομαστική του εορτή θα ναι μαζί μας αύριο. Επίσης στον κόσμο που ήταν μαζί μας. Από αύριο τέλος στα πανηγύρια, έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Καρδίτσα, είναι δύσκολη στιγμή, αλλά εύχομαι να βρουν το δρόμο τους».

Για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια ανέφερε: «Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Η Ζάκυνθος είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Μόνο αυτό κοιτάμε τίποτα άλλο».

Και κατέληξε ως εξής: «Σημαντικό να σκοράρουν παίκτες από τα χαφ. Το πιο σημαντικό είναι πως κάποια παιδιά πήραν ψυχολογία. Ειδικά ο Κοσμάς το έψαχνε πολύ και αυτό είναι κέρδος. Θα έχουμε ακόμα περισσότερη ψυχολογία στην συνέχεια».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα: «Συγχαρητήρια στον Ηρακλή έχει μία πολύ καλή ομάδα. Εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους του. Σήμερα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι και παραιτούμαι από την ομάδα. Χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ και πρέπει να φύγω από την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και την διοίκηση για όλα αυτά τα χρόνια και τον κόσμο. Καλώς ή κακώς κάποτε φτάνει το πλήρωμα του χρόνου. Φεύγω για να βοηθήσω την ομάδα»,