By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Φοβερή καραμπόλα με νεκρή
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedLIFE

Φοβερή καραμπόλα με νεκρή

Τhessports
Last updated: 12/12/2014 22:51
Τhessports
Share
SHARE

Καραμπόλα 35 οχημάτων σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο 61ο χλμ. κοντά στα διόδια του Σχηματαρίου. Μία νεαρή γυναίκα που είχε τραυματιστεί σοβαρά, απεγκλωβίστηκε και έδωσε σημεία ζωής, ωστόσο κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας εξέπνευσε. Δύο τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας υποστεί πολλαπλά τραύματα και άλλοι πέντε νοσηλεύονται με ελαφρά τραύματα.

Όλοι οι τραυματίες, μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, το οποίο τέθηκε σε ετοιμότητα. Το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας έθεσε επίσης σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία Λειβαδιάς και Θήβας και τα νοσοκομεία Ερυθρός και Θριάσειο στην Αθήνα.

Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν συνολικά 30 αυτοκίνητα και ένα πούλμαν με μαθητές, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Η ολισθηρότητα του οδοστρώματος λόγω της βροχόπτωσης φαίνεται πως αποτέλεσε την πιθανότερη αιτία του τραγικού δυστυχήματος.

Ορισμένοι από τους οδηγούς που βγήκαν σώοι από τα αυτοκίνητά τους, δήλωσαν πως είδαν αυτοκίνητα να φρενάρουν και να στριφογυρίζουν στο δρόμο μπροστά τους, δευτερόλεπτα πριν να αρχίσουν οι συγκρούσεις. Περιγράφοντας, μάλιστα, τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, είπαν ότι υπήρξαν αυτοκίνητα που εκσφενδονίστηκαν και πέρασαν πάνω από άλλα αυτοκίνητα.

Στο οδόστρωμα όπου σημειώθηκε το δυστύχημα βρίσκονταν διάσπαρτα αυτοκίνητα κατεστραμμένα και πολλά που είχαν μεταμορφωθεί σε άμορφη μάζα, όπως έδειξαν οι πρώτες εικόνες που μεταδόθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Ενα από τα ΙΧ είχε σφηνωθεί ανάμεσα σε ένα λεωφορείο και ένα άλλο όχημα.

Στο σημείο της εθνικής οδού έσπευσαν άμεσα 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα για την επιχείρηση του απεγκλωβισμού των οδηγών και των επιβατών των οχημάτων. Αμεση ήταν και η κινητοποίηση ητου ΕΚΑΒ που έστειλε οκτώ ασθενοφόρα και κινητή μονάδα πρώτων βοηθειών.

Γερανοί απομάκρυναν τα οχήματα προκειμένου να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία ο δρόμος.

Λόγω του δυστυχήματος αυτή την ώρα στα παλαιά διόδια Σχηματαρίου, στο ρεύμα προς Αθήνα, διενεργείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κόμβο Σχηματαρίου.

Πηγή : ethnos.gr

Δείτε φωτορεπορτάζ από την φοβερή καραμπόλα εδώ

Σχετικά άρθρα

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
Πρόβλημα με Ζίβκοβιτς – Μένει εκτός Εθνικής!
Λουτσέσκου: «Λειτουργώ με το συναίσθημα, καλύτερο παράδειγμα ο ΠΑΟΚ!»
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
Πάλεψε, αλλά είπε «αντίο» στη σεζόν με ήττα ο ΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Ύποπτα» δύο ματς της 12ης αγωνιστικής
Next Article O περίπατος του Ηρακλής (Video)

Τελευταία νέα

Τέλος από τη διαιτησία ο Σιδηρόπουλος!
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
2 June, 2026
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μάριο Οικονόμου…
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
2 June, 2026
Παραμένει ο Λανουά – Σημαντικές αλλαγές στο Κύπελλο
ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
2 June, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της Τρίτης
MEDIA
2 June, 2026
Follow US