Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και ο… Βασιλακόπουλος

Έγιναν παράξενα πράγματα στην υπόθεση της διακοπής του αγώνα Άρη – ΠΑΟΚ μέχρι να φτάσουμε στην τελική (;) απόφαση για την επανάληψη του αγώνα από την αρχή.

Ο ΠΑΟΚ έθεσε συγκεκριμένα ερωτήματα δια στόματος Πρέλεβιτς, αλλά και Γαλατσόπουλου στην συνέντευξη τύπου. Επί της ουσίας και σε ότι έχει να κάνει με την επανάληψη του αγώνα, μπορεί να έχει δίκιο, μπορεί και άδικο, ωστόσο επί της διαδικασίας έχει δίκιο σε αρκετά πράγματα.

Γιατί, για παράδειγμα, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε αρχικά ότι μηδενίζεται ο Άρης, και μέσα σε λίγα λεπτά, απέσυρε την ανάρτηση από το σάιτ του, περιμένοντας την απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Ποτέ δεν συμβαίνει κάτι και η προσμονή μιας απόφασης του ΑΣΕΑΔ δεν αναστέλει ποινές και αποφάσεις.

Στον ΠΑΟΚ δεν το φωνάζουν, αλλά πιστεύουν ότι αυτά που έγιναν σ΄ αυτή την υπόθεση δεν είναι συμπτωματικά, από την πλευρά του ΕΣΑΚΕ.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ΚΑΕ που στηρίζει τις επιλογές του Βασιλακόπουλου, με τον οποίο είναι σε μεγάλη κόντρα ο Ολυμπιακός λόγω (και) διαιτησίας, ο οποίος Ολυμπιακός έχει όσο να ‘ναι τις προσβάσεις του στον ΕΣΑΚΕ.

Ο οποίος Ολυμπιακός, ηταν μία από τις πέντε ομάδες, που μαζί με τον Άρη, ψήφισαν υπέρ της επανάληψης του αγώνα από την αρχή!