Παράταση συναγερμού…

Από το μεσημέρι της Πέμπτης είναι στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης, αναμένεται να μείνει μέχρι και αύριο για δει και το παιχνίδι με την Κέρκυρα και σ΄ αυτή την επίσκεψή του θα δρομολογηθούν πράγματα στα μεταγραφικά.

Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε γίνει το πολυαναμενόμενο ραντεβού με τους επιτελείς της ομάδας, για το οποίο υπήρχε η πληροφόρηση πως θα γίνει μετά το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ. Το κακό αποτέλεσμα, η κακή εμφάνιση και γενικότερα η κακή βραδιά, έκαναν τον Σαββίδη να φύγει από την Τούμπα αμέσως και σκυθρωπός και χθες δεν κάλεσε τους Αγγελίδη, Βρύζα και Αναστασιάδη για να συζητήσουν.

Αυτό θα γίνει σήμερα ή αύριο μετά το παιχνίδι, που ούτως ή άλλως, είναι και νωρίς. Η αλήθεια είναι πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν εκνευρισμένος μ΄ αυτό που είδε την Πέμπτη και τον αποκλεισμό, και μάλλον δεν είχε και πολλή διάθεση.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά είναι δεδομένα ότι υπάρχει η έγκριση για να ανέβει λίγο ο πήχης, ωστόσο ο Σαββίδης περιμένει να ακούσει συγκεκριμένα πράγματα, πλάνο και προτάσεις…