Η γκάφα στο ΑΣΕΑΔ και η ανακοίνωση

Ο ΠΑΟΚ έδωσε χθες συνέντευξη τύπου, έκανε μια επίθεση στον ΕΣΑΚΕ για την στάση σ΄ όλη αυτή την υπόθεση της διακοπής του αγώνα με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο και την απόφαση για την επανάληψη του αγώνα, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει τη Δευτέρα στο ΑΣΕΑΔ και προσπάθησε να εξηγήσει γιατί δεν έδωσε μεγάλη σημασία στην εκδίκαση της υπόθεσης στο ΑΣΕΑΔ, όπου ο Άρης έπαιξε μπάλα μόνος του!

“Στείλαμε υπόμνημα, αλλά εκ των υστέρων μάθαμε ότι δεν το πήραν” είπε ο Πρέλεβιτς, και συμπλήρωσε ότι ο ΠΑΟΚ δεν παρέστη στο ΑΣΕΑΔ διότι το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών δεν παίρνει τέτοιες αποφάσεις και κανείς δεν περίμενε ότι θα καταργούσε αποφάσεις διαιτητών, αλλά και το φύλλο αγώνα.

Αν ο ΠΑΟΚ ήταν παρών, ίσως θα μπορούσε να αποφύγει τώρα τη δυσάρεστη θέση, στην οποία έχει έρθει, αλλά και στην ΚΑΕ δεν πιστευαν ότι θα έβγαινε τέτοια απόφαση.

Στον Άρη, μάλλον το πίστευαν και πήγαν πολύ προετοιμασμένοι στο ΑΣΕΑΔ. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Άρη ανέφεραν στην εκδίκαση ότι ακόμη και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιθυμούν να ξαναγίνει το παιχνίδι, και φέρονται να προσκόμισαν και την ανακοίνωση που έβγαλαν οι σύνδεσμοι, μετά το διακοπέν παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν παρών να παραθέσει τις απόψεις του, κι ίσως στο ΑΣΕΑΔ έμειναν με την εντύπωση ότι και στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει αντίρρηση να ξαναγίνει το παιχνίδι.