Περονόσπορος στους πάγκους!

Αυτό, που συμβαίνει φέτος στην Φούτμπολ Λιγκ, δεν πρέπει να έχει προηγούμενο, αφού μετά από 7 αγωνιστικές (επί συνόλου 22) οι ομάδες του Βορείου Ελλάδας αλλάζουν τους προπονητές σαν τα πουκάμισα!

Χθες, η Αναγέννηση Καρδίτσας έγινε η 9η ομάδα του Βορείου Ομίλου, που αλλάζει προπονητή, καθώς ο Σάκης Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε την παραίτησή του στην συνέντευξη τύπου, μετά το 0-4 με τον Ηρακλή. Η ομάδα της Καρδίτσας έχει 7 βαθμούς μετά από 7 αγώνες, με 4-12 γκολ κι ο Θεοδοσιάδης αποφάσισε να αποχωρήσει.

Μετά κι απ΄ αυτή την αποχώρηση, καθώς η παραίτησή του θα γίνει δεκτή από την διοίκηση, μόλοις 4 ομάδες του ομίλου δεν έχουν αλλάξει προπονητή!

Είναι ο Ηρακλής, που συνεχίζει με τον Νίκο Παπαδόπουλο, η Λαμία, που συνεχίζει με τον Μπάμπη Τεννέ, η Ζάκυνθος, που συνεχίζει με τον Ντανιέλ Ακίνο και ο Εθνικός Σερρών που προχωρά με τον Μάκη Κατσαβάκη.

Κι αν για τους τρεις πρώτους, αυτό είναι φυσιολογικό, αφού προπορεύονται στη βαθμολογία, για τον Εθνικό Σερρών και τον Κατσαβάκη η συνέχιση της συνεργασίας τους έχει σημασία, διότι οι Σερραίοι είναι χωρίς νίκης στο πρωτάθλημα κι έχουν 4 ισοπαλίες και 2 ήττες σε 6 αγώνες.

Οι ομάδες που έχουν αλλάξει μία ή δύο φορές προπονητή είναι οι : Λάρισα, Αγροτικός Αστέρας, Καλαμαριάς, Τύρναβος, Πιερικός, Φωκικός, Αιγινιακός, Ολυμπιακός Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας.