Τελικός και στις Σέρρες

Σε τρεις δόσεις γίνεται η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Φουτμπολ Λιγκ και το πρόγραμμα έχει σήμερα δύο σημαντικά παιχνίδια…

Στις Σέρρες, ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το τρίποντο για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμη νίκη φετος και θέλουν να σπάσουν σήμερα το ρόδι, απέναντι σε έναν Απόλλωνα, που παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία.

Το αξιοσημείωτο είναι πως οι προπονητές των δύο ομάδων, Κατσαβάκης και Διλμπέρης, έχουν περάσει και από τον πάγκο του σημερινού τους αντιπάλου, με τον Διλμπέρη, μάλιστα να έχει ξεκινήσει την προπονητή του καριέρα από την Σερραϊκή ομάδα.

Για το σημερινό παιχνίδι, στην αποστολή του Εθνικού Σερρών συμπεριλαμβάνονται οι : Κραβαρίτης, Γούπος, Κουκόλης, Κωφοκότσιος, Μερεσιώτης, Παναγιωτίδης, Δέντσας, Νικολίτσας, Πολύζος, Σαββίδης, Τσιλούλης, Τσουβαλτσίδης, Χατζηδημητρίου, Μαρίνου, Πάλλας, Παπαδόπουλος, Πλαβούκος, Ναστέφσκι. Εκτός αποστολής για τους Σερραίους, ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης, που έχει πρόβλημα στη μέση του.

Από την άλλη, στην αποστολή του Απόλλωνα συμπεριλήφθηκαν οι : Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Ακασού, Αναστασίου, Βαγγελόπουλος, Γαλανόπουλος, Δήμου, Ευσταθίου, Καπετάνος, Καράμπελας, Κατσιαρός, Κουρούπης, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Ολίσε, Βασ. Παπαδόπουλος Παπαστεριανός, Τσούτσης.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, στη Ζάκυνθο η τοπική ομάδα υποδέχεται την Λαμία…

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής :

Παρασκευή

Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής 0-4

Φωκικός – Αγροτικός Αστέρας 2-0

Σάββατο

15.00 Ζάκυνθος – Λαμία

15.00 Εθνικός Σερρών – Καλαμαριά

Κυριακή

15.00 Πιερικός – Αιγινιακός

15.00 Ολυμπιακός Βόλου – Τύρναβος

Βαθμολογία

1. Ηρακλής 19

2. Λαμία 19

3. Ζάκυνθος 16 (6)

4. Λάρισα 13

5. Ολυμπιακός Βόλου 10

6. Αγροτικός Αστέρας 7

7. Αιγινιακός 7

8. Αναγέννηση Καρδίτσας 7

9. Φωκικός 6

10. Απόλλων Καλαμαριάς 5 (6)

11. Πιερικός 5

12. Εθνικός Σερρών 4 (6)

13. Τύρναβος 3