Χωρίς… ανάσα κόντρα στην Κέρκυρα!

Το δύσκολο και επιβεβαρημένο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ συνεχίζεται, καθώς αύριο επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις όπου και θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Η απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε, ενώ μετά το αυριανό χαλάρωμα θα ανακοινωθεί η αποστολή.

H ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Γολγοθάς των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων συνεχίζεται με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΟ Κέρκυρας με τους παίκτες του Δικεφάλου να έχουν ελάχιστα χρονικά περιθώρια ξεκούρασης έπειτα από το ματς με τη Γκινγκάμπ.

Το πρόγραμμα, όμως, δεν αλλάζει και η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής συνεχίστηκε με προπόνηση στην Τούμπα. Οι ρυθμοί, όπως είναι λογικό ήταν πιο χαλαροί με τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν σε όλο το ματς της περασμένης Πέμπτης να ακολουθούν το δικό τους ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν σε φυσική κατάσταση και τακτική με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος προληπτικά ο Τσαρλς Ιτάνζ, ο οποίος είχε μια μυική ενόχληση και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί. ΟΜάαρτεν Μάρτενς ταλαιπωρείται από μια κάκωση κνήμης κι έκανε θεραπεία, όπως κι ο Αλέξανδρος Τζιόληςπου για λόγους αποφόρτισης έμεινε στο γυμναστήριο.

Ο Ρόμπερτ Μακ ακολούθησε πρόγραμμα με φυσικοθεραπεία και οι Γιώργος Κατσικάς, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα σε ανεβασμένους ρυθμούς. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο χαλάρωμα πριν τους αγώνες κι έπειτα ο Αγγελος Αναστασιάδης θα επιλέξει την αποστολή που θα μεταβεί στο Μακεδονία Palace.