By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Η Γιουνάιτεντ έβαλε πωλητήριο σε αστέρι της
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Γιουνάιτεντ έβαλε πωλητήριο σε αστέρι της

Τhessports
Last updated: 12/12/2024 12:23
Τhessports
Share
SHARE

Εδώ και αρκετούς μήνες, ο Μάρκους Ράσφορντ προσπαθεί να ξαναβρεί τον καλό εαυτό του μέσα στο γήπεδο και με την άφιξη του Ρούμπεν Αμορίμ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ελπίζει να «αναγεννηθεί» ποδοσφαιρικά.

Ο Αγγλος διεθνής επιθετικός, έχασε τη θέση του στην εθνική ομάδα και ο Τύπος της χώρας, εκτιμά ότι η παρουσία του στα αγγλικά γήπεδα πλησιάζει στο τέλος της και πως ο Ράσφορντ θα πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ομως το ξεκίνημά του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, είναι σαφώς κατώτερο των προσδοκιών, δεδομένου ότι έχει σκοράρει επτά φορές κι έχει δώσει τρεις ασίστ σε 23 αγώνες. Και πρόσφατα, το «Sky Germany» ανάφερε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε να χωρίσει οριστικά τους δρόμους της μαζί του. Η ιδέα ήταν να εξοικονομήσει χρήματα από τον μισθό του (18,25 εκατ. ευρώ ετησίως) και να «απαλλαγεί» από έναν παίκτη με… ιδιαίτερη εξωαγωνιστική συμπεριφορά, όπως προκύπτει από τις αρκετές… νυχτερινές εξόδους του.

Μάλιστα πρόσφατα, ο αγγλικός Τύπος ανάφερε ότι υπό αυτές τις συνθήκες, οι προοπτικές του 27χρονου Ράσφορντ, είναι η Σαουδική Αραβία και Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν επιχειρήσει κατ’ επανάληψη να προχωρήσουν την υπόθεση, όμως οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις των «κόκκινων διαβόλων» αποτελούσαν τροχοπέδη.

Ωστόσο, με σημερινό της δημοσίευμα η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» αποκαλύπτει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ορίσει την τιμή του παίκτη στα 45 εκατομμύρια ευρώ, καθώς οι διοικούντες την ιστορική ομάδα θέλουν μετρητά το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να πληρούν τους κανόνες κέρδους και βιωσιμότητας της αγγλικής ομοσπονδίας (FA). Και η πώληση ενός παίκτη που έχει ανδρωθεί στον σύλλογο και με συμβόλαιο μέχρι το 2028 αντιπροσωπεύει 100% κέρδος στον ισολογισμό του PSR, όπως εξηγείτα στο συγκεκριμένο άρθρο.

Σχετικά άρθρα

Κανείς δεν κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Κωνσταντέλια…
Η απάντηση του Γρηγορίου για το μέλλον του στον Άρη
Λουτσέσκου: «Μικρή λέξη η απογοήτευση…»
Αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ, έχασε το Champions League στη Λεωφόρο
Τριάρα και πέμπτη θέση για τον Άρη!
TAGGED:Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΡάσφορντ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Θεσσαλονίκη: Πλιάτσικο σε εταιρεία με ηλεκτρικά πατίνια (vid)
Next Article Οι τέσσερις λέξεις του Γκουαρδιόλα μετά το στραπάτσο της Σίτι στο Τορίνο

Τελευταία νέα

Μεγάλη νίκη – ισοφάριση για τον Άρη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
17 May, 2026
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
17 May, 2026
Με αλλαγές ο ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα για το τελευταίο της σεζόν
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
17 May, 2026
Καταδικαστική ισοπαλία για Πανσερραϊκό, λέει αντίο στη Super League
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
17 May, 2026
Follow US