Μαρκόπουλος για νίκη και Μπρέμερ

Η ενέργεια και η δυνατή άμυνα ήταν τα στοιχεία που χάρισαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ επί της Κηφισιάς, όπως τόνισε στη συνέντευξη τύπου ο Σούλης Μαρκόπουλος.Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για την παρουσία του Μπρέμερ που είναι άκρως θετική.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Μετά από ένα καλό παιχνίδι στην Ευρώπη, βγάλαμε ενέργεια και μέσα από την δυνατή άμυνα τελειώσαμε εύκολα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.Η άμυνα σε μεγάλα σημεία του αγώνα ήταν αυτή που έδωσε φτερά επίθεση. Εκεί βρήκαμε τρόπους και συνεργασίες για να πάρουμε διαφορά από το πρώτο ημίχρονο. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου βελτιωθήκαμε σε όλους τους τομείς και πήραμε την διαφορά».

Όσον αφορά τον Μπρέμερ ανέφερε: «Ήταν σαφώς καλύτερος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, αφού έκανε και περισσότερες προπονήσεις. Είναι άλλος παίκτης πάντως σε σχέση με τον Χαραλαμπίδη. Ο Μπρέμερ κρατάει περισσότερο την μπάλα, ενώ ο Χαραλαμπίδης βοηθούσε ιδιαίτερα στο εκτελεστικό κομμάτι. Πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα και στην άμυνά μας για να βρούμε ρυθμό».