Σήμερα κάνει λογαριασμό

Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, μετά τις ήττες από Ξάνθη και Γκινγκάμπ, και τον Ολυμπιακό να έχει φτάσει στο -1 μετά τη χθεσινή νίκη του στη Λιβαδειά, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 5.15μμ την Κέρκυρα με την ελπίδα ότι θα σηκώσει κεφάλι, θα πάει πάλι στο +4 και θα επανέλθει στον δρόμο που ήταν πριν την Ξάνθη.

Και σ΄ αυτό το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ θα κατέβει…. λειψός, αφού τα προβλήματα τραυματισμών κρατούν παίκτες εκτός δράσης.

Κατσικάς και Μακ είναι σίγουρα εκτός, ο Τζιόλης είναι ταλαιπωρημένος από το σύνδρομο κοιλιακών – προσαγωγών, χθες δεν έκανε προπόνηση και μάλλον θα μείνει έξω σήμερα, με την ελπίδα να μπορέσει να παίξει ή την Πέμπτη στα Γιάννενα ή την Κυριακή στη Λιβαδειά, ενώ μυϊκό πρόβλημα εμφάνισε χθες κι ο Ιτάνζ, αν κι αυτός ούτως ή άλλως δεν παίζει, αφού είναι δεύτερος.

Σήμερα οι παίκτες έχουν ραντεβού στην Τούμπα για ένα χαλάρωμα και θα φύγουν για το ξενοδοχείο για φαγητό και ανάπαυση.

Μετά απ΄ αυτό το χαλάρωμα, θα βγει κι η αποστολή και είναι σχεδόν βέβαιο πως σ΄ αυτήν δεν θα είναι ο Μάρτενς και ο Μαντούρο.

Ο πρώτος, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΠΑΕ, έχει μία κάκωση στην κνήμη, ο δεύτερος δεν έχει τίποτα, αλλά και οι δύο μπήκαν στη μαύρη λίστα του Αναστασιάδη και θα είναι είδηση αν έστω κι ένας θα είναι στην αποστολή.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, όπως είναι τα πράγματα, το πιο πιθανό είναι να δούμε και σήμερα την ενδεκάδα, που ξεκίνησε με την Γκινγκάμπ, δηλαδή Γλύκος – Σκόνδρας, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς (ή μήπως Σπυρόπουλος;) – Κάτσε, Τσανδάρης, Γκολάσα – Σαλπιγγίδης, Περέιρα, Αθανασιάδης.