Σπάθας και Σία συνεχίζουν… χειρουργεία!

O Σπάθας και ο πρώτος του ξάδερφος, Κοντιζάς (η μητέρα του είναι αδερφή του πατέρα Σπάθα), μπορεί να μπήκαν για λίγο στον πάγκο στην Σούπερ Λιγκ, για να ξεχαστούν τα όργια, που έκαναν στον αγώνα Αστέρα Τρίπολης – Ολυμπιακός, αλλά συνεχίζουν κανονικά να κάνουν την δουλειά τους. Να διαιτητεύουν και (άθελά τους, βέβαια…) να καθορίζουν τις τύχες αγώνες με τις αποφάσεις τους!

Όπως γράφει η Livesport, το δίδυμο της συμφοράς, συνεχίζει να παίζει αγώνες ερασιτεχνικών κατηγοριών και χθες είχαν οριστεί στο ντέρμπι της Α’ Πειραιά, Κερατσίνι – Προοδευτική, το οποίο πήγαν να τινάξουν στον αέρα.

Σύμφωνα με την Livesport, το δίδυμο έκανε ότι μπορούσε για να κερδίσει η Προοδευτική, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε!

“Τα δύο ξαδέρφια συνεχίζουν να σφυρίζουν και να χειρουργούν ομάδες. Χθες είχαν οριστεί στο ντέρμπι κορυφής, Κερατσίνι – Προοδευτική 1-0 κι έκαναν ότι περνούσε από τη σφυρίχτρα και τη σημαία τους για να μην κερδίσουν οι γηπεδούχοι.

Ο Σπάθας στο α’ μέρος δεν απέβαλε (ορισμός της κόκκινης) για δολοφονικό χτύπημα παίκτη της Προοδευτικής σε αντίπαλό του και αρκούνταν να δείχνει κίτρινες στους φιλοξενούμενους, που έπαιζαν μαζική άμυνα. Στο δεύτερο μέρος, ο Σπάθας ξέχασε τις κίτρινες στα αποδυτήρια, αφού κάποιες εξ αυτών θα ήταν δεύτερες για παίκτες των φιλοξενουμένων.

Αντίθετα στο 60′ απέβαλε δικαίως παίκτη των γηπεδούχων (το σκορ εκείνη τη στιγμή ήταν 0-0). Αν και με 10 παίκτες, το Κερατσίνι πέτυχε γκολ και στη συνέχεια ανέλαβε δουλειά ο βοηθός Κοντιζάς με ανύπαρκτες υποδείξεις.

Τελικά το Κερατσίνι νίκησε και το δίδυμο απέφυγε τα χειρότερα, δικαιώνοντας τον Χιού Ντάλας, που είχε σχολιάσει τις υποδείξεις του στην Τρίπολη, λέγοντας πως, ήταν η χειρότερη διαιτησία, που είδε ποτέ”, γράφει η αφημερίδα.

Το δίδυμο της συμφοράς, βέβαια, με τις μεγάλες πλάτες, θα επανέλθει σύντομα και στην Σούπερ Λιγκ, για να συνεχίσει, στον δρόμο που έχει συνηθίσει.