“Έπρεπε να κερδίσουμε”

Μπορεί ο Εργοτέλης να έχανε με 0-2 μέχρι το 70’, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδειχνε στεναχωρημένος με το τελικό 2-2 και δήλωσε πως δεν είναι ικανοποιημένος από την ισοπαλία, καθώς η ομάδα του θα έπρεπε να κερδίσει.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο προπονητής του Εργοτέλη :

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά από προσπάθεια των παικτών.

Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να πετύχει δυο γκολ στις αρχές των ημιχρόνων, αλλά εμείς συνεχίσαμε να παιζουμε και είμαστε άτυχοι, με την εξέλιξη του αγώνα.

Εμείς κάναμε 6-7 καλές ευκαιρίες, αν δούμε γενικώς τις ευκαιρίες και την εικόνα του αγώνα, αν έπρεπε να κερδίσει κάποιος, αυτός ήταν ο Εργοτέλης, αλλά αυτό που μετράει είναι το γκολ και το αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να κάναμε 3-4 ευκαιρίες αλλά υστερούσαμε στην πίεση. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την κούραση του ΠΑΟΚ. Δεν το κάναμε σωστά, όπως το είχαμε συζητήσει. Αντίθετα, στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλο και έδωσα μέσα συγχαρητήρια στα παιδιά που ξεκίνησαν το παιχνίδι αλλά και στα παιδιά που μπήκαν μέσα γιατί έδωσαν πνοή στην ομάδα.

Η ομάδα εδειξε ότι έχει μεγαλύτερες δυνατότητες. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα πάρουμε καλά αποτελέσματα και θα ξεμπερδέψουμε με την υπόθεση παραμονή. Έχουμε καλό υλικό, σίγουρα το πρόβλημα μας είναι στην επιθετική γραμμή γιατί δεν έχουμε εναλλακτικές επιλογές. Τόσο μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, όσο και σήμερα οι αλλαγές μας βοήθησαν πάρα πολύ»