Μετράει αντίστροφα ο Στέφενς

Μετά και τη σημερινή εμφάνιση στο Ηράκλειο, το κλίμα έγινε πολύ βαρύ για τον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος όσο περνάει ο καιρός, χάνει ολοένα και περισσότερους πόντους.

Από τον Ολλανδό υπάρχουν πολλά παράπονα σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε ότι αφορά τη δουλειά που γίνεται και το αποτέλεσμά της, όσο και για την γενικότερη διαχείριση της ομάδας και των καταστάσεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thessports, η δυσαρέσκεια για τον Χουμπ Στέφενς έχει φτάσει πλέον και στα… ανώτατα κλιμάκια και δεν είναι πια καθόλου βέβαιο ότι ο Ιβάν Σαββίδης διατηρεί την ίδια πίστη για τον Ολλανδό, ο οποίος αρχίζει να μετράει αντίστροφα.

Είναι ξεκάθαρο ότι η δυσαρέσκεια για τον Στέφενς δεν προέκυψε σήμερα, υπάρχει εδώ και κάποιες εβδομάδες, απλά μετά τη σημερινή εμφάνιση “διογκώθηκε”.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είναι αυτός που παίρνει τέτοιου είδους αποφάσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρχει πολύ γρήγορα μια τέτοια απόφαση και στην περίπτωση, που τελειώσει ο Στέφενς, ο κλήρος θα πέσει στον Γεωργιάδη.