Ρατς: Υπάρχει κούραση

Στην κούραση που υπάρχει στους παίκτες του ΠΑΟΚ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ραζβαν Ρατς, μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά είπε ο Ρουμάνος:  «Είμαστε αρκετά πεσμένοι και λίγο κουρασμένοι ψυχολογικά. Η κούραση και σωματικά είναι μεγάλη και η μετάβαση από το ένα παιχνίδι στο άλλο είναι δύσκολο και για αυτό είναι δύσκολο να αποδώσουμε αυτό που θέλει και ο κόσμος και εμείς. Θέλαμε πολύ να παίξουμε στην Ευρώπη, γιατί θα ήταν δύο παιχνίδια και όχι η συχνότητα που θα είχαμε στον όμιλο, θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε καλύτερα. Σίγουρα θα μας βοηθήσει αυτό, αλλά το θέμα είναι να αποδώσουμε όπως στο ξεκίνημα, γιατί η κούραση φαίνεται παντού και στο μυαλό».

Για τα συχνά ματς τόνισε:«Η μεγάλη συχνότητα των αγώνων και η μικρή απόσταση του ενός από το άλλο και το γεγονός ότι κυρίως οι ίδιοι είναι αυτοί που συμμετέχουν, αλλά και για τον κόουτς είναι δύσκολο, γιατί αυτούς τους παίκτες έχει κι αυτούς χρησιμοποιεί».

Τέλος για τα επόμενα ματς είπε:«Αν δεν βελτιώσουμε το παιχνίδι και δεν ανεβάσουμε την απόδοσή μας θα έχουμε πρόβλημα και στα Γιάννινα και με τον Λεβαδειακό. πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω, να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια».