Γλύκος: Προβληματιζόμαστε

Για την νίκη επί της Κέρκυρας αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Δικέφαλος μίλησε στην κάμερα της Nova ο Παναγιώτης Γλύκος.

Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Ξέραμε πως η Κέρκυρα θα έρθει για να κυνηγήσει αποτέλεσμα. Το κλίμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Προσπαθήσαμε μαζί με τον προπονητή και όλοι μαζί να αναστρέψουμε αυτό το κλίμα και να επιστρέψουμε στις νίκες. Μετά τον Ολυμπιακό κανείς δεν σκεφτόταν τι μπορεί να γίνει σε δύο παιχνίδια. Έπρεπε να βρούμε τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε τη νίκη. Ξαναήρθαν τα χαμόγελα στην ομάδα. Όταν αποκλείεσαι στην έδρα σου και χάνεις με βαρύ σκορ στην Ξάνθη προβληματίζεσαι, ειδικά εμείς που είμαστε οι πρωταγωνιστές», τόνισε αρχικά ο Παναγιώτης Γλύκος μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και συνέχισε τονίζοντας για τις δυσκολίες που συνάντησε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Κέρκυρα:

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί η Κέρκυρα απειλούσε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Περιμέναμε τις δυσκολίες που συναντήσαμε, η Κέρκυρα δεν έχει συνεχόμενα ματς εν αντιθέσει με μας που έχουμε τραυματίες και υπάρχει ο παράγοντας κούραση. Καταφέραμε με όλη αυτή την προσπάθεια να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Τέλος για την επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη:  «Ο κ. Σαββίδης μας είπε να μην αγχωνόμαστε γιατί το ποδόσφαιρο έχει τέτοιες ψυχικές μεταπτώσεις. Κοιτάμε να έχουμε το κεφάλι ψηλά είτε σε ήττες είτε σε νίκες γιατί έχουμε μεγάλο δρόμο μέχρι το Μάιο».