«Εμάς έσφαξε ο Σπάθας»

Χθες αναρτήσαμε ένα θέμα για τον Σπάθα και τον ξάδερφό του, Κοντιζά, που σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport πέρασαν από… χειρουργείο το Κερατσίνι στο ντέρμπι της Α’ Πειραιά με την Προοδευτική.

Φίλάθλος της Προοδευτικής επικοινώνησε με το Thessports, και μας ενημέρωσε ευγενέστατα ότι ο Σπάθας έσφαξε την ομάδα του Κορυδαλλού κι όχι το Κερατσίνι!

“Από το πρώτο λεπτό με το παραμικρό τους έδινε φάουλ έξω από την περιοχή μας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, εξώφθαλμα  φάουλ δεν δίνονταν… Στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ το παιχνίδι ήταν 0-0, και έπαιζε με 10 το Κερατσίνι, φεύγει παίκτης δικός μας και τον χτυπάει παίκτης του Κερατσινίου από πίσω με σκοπό να τον ανακόψει. Η μπάλα ήταν πολύ μπροστά. Ορισμός της κόκκινης με συνέπεια το Κερατσίνι να έπαιζε με 9 παίκτες. Γύρω στο 85′ σουτ παίκτη μας μέσα από την περιοχή, διώχνει αμυντικός με τα χέρια, η μπάλα κατευθυνόταν στο τέρμα. Πέναλτι αλλά ο Σπάθας δεν το έδωσε”, μας έγραψε ο φίλος της Προοδευτική.

Είναι η πρώτη φορά, που δύο ομάδες, το Κερατσίνι και η Προοδευτική (εν προκειμένω) ερρίζουν για το ποιά από τις δύο έσφαξε ο Σπάθας.

Το κατάφερε κι αυτό!