Τι είπε ο Ιβάν στα αποδυτήρια

Έναν άλλο Ιβάν Σαββίδη είχαν συνηθίσει οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, από τις μέχρι τώρα παρουσίες του στα αποδυτήρια της ομάδας μετά από παιχνίδι (ή ακόμη και στα ημίχρονα, όπως έγινε στον τελικό του Κυπέλλου). Έναν άνθρωπο, που έβγαζε πολύ συναίσθημα, όποτε βρίσκονταν ανάμεσα στους παίκτες.

Αυτή τη φορά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν διαφορετικός, όπως διαφορετικός είναι γενικώς αυτή τη σεζόν, αποφεύγοντας τις πολλές εμφανίσεις και τις πολλές… συναναστροφές με την ομάδα.

Παρά την γκραν γκινιόλ κατάσταση, που έζησαν όλοι χθες στην Τούμπα, ο Σαββίδης ήταν ήρεμος όταν κατέβηκε αμέσως μετά το παιχνίδι στα αποδυτήρια μαζί με τον Ζήση Βρύζα για να πει δυο λόγια στους παίκτες.

“Σας είδα αγχωμένους, δεν θέλει πανικό. Ο πρωταθλητισμός έχει καλές και κακές στιγμές. Εγώ θα είμαι μαζί σας και στις κακές στιγμές να το ξέρετε. Να συνεχίσετε να δουλεύετε όπως πρέπει” είπε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στους παίκτες κι αποχώρησε.

Με τους συνεργάτες του και τους επιτελείς της ομάδες τα είπε αυτό το τριήμερο και από τις κουβέντες που έγιναν, έγινε αντιληπτό ότι υπάρχει η έγκριση να προχωρήσουν κάποιες μεταγραφικές περιπτώσεις, που ανεβάζουν τον πήχη και οικονομικό.

Μέχρι τώρα, πάντως, δεν υπάρχει κάποια υπόθεση που έχει προχωρήσει πολύ, αυτές τις μέρες θα προχωρήσουν οι συζητήσεις για κάποιους παίκτες, που είναι στο στόχαστρο. Όπως έλεγαν χθες το βράδυ στον ΠΑΟΚ, οι πραγματικοί στόχοι δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με ότι όνομα ακούστηκε μέχρι τώρα.