Τέλος ο Δερμιτζάκης

Μετά και τη χθεσινή ήττα στο Παγκρήτιο από την Ξάνθη, η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Παύλο Δερμιτζάκη…

Ο Καβαλιώτης προπονητής, έμεινε για 12 παιχνίδια στον πάγκο της κρητικής ομάδας, χωρίς να καταφέρει να αλλάξει αισθητά την εικόνα της κι έτσι από σήμερα το πρωί αποτελεί παρελθόν…

Η ανακοίνωση του Εργοτέλης αναφέρει τα εξής :

“Επειτα από συνάντηση που είχαν σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ Εργοτέλης και ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, συναποφασίστηκε με γνώμονα το συμφέρων της ομάδας, να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Η οικογένεια του Εργοτέλη θα θεωρεί πάντα τον Παύλο Δερμιτζάκη εκλεκτό μέλος της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στην καριέρα του.

Μετά την λύση της συνεργασίας ο Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και την οικογένεια του Εργοτέλη για την συνεργασία.

Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα θέλαμε, αλλά πιστεύω και εύχομαι ότι με το υπάρχον υλικό, το οποίο είναι αξιόλογο, αλλά και με την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία, που σήμερα φαίνεται δύσκολος, αλλά για εμένα είναι εφικτός”.