«Μια πόλη, μία ομάδα» λένε στο Βόλο

Με τη Νίκη Βόλου να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την κατάρρευση, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βαρούτσικος προχώρησε σε μία δήλωση που θα συζητηθεί. Τι είπε; Πως καλό θα ήταν να δουν στην πόλη το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί μία ομάδα με την επωνυμία Βόλος FC.

Αρχικά ο Βαρούτσικος δήλωσε στο Ράδιο Ένα:  «Το ποδόσφαιρο έχει δέκα πίκρες και μία χαρά, αλλά αυτό είναι και η ομορφιά του. Με το χθεσινό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού Βόλου δεν ήρθε η καταστροφή, ήταν ένα αποτέλεσμα που κακώς ήρθε γιατί όταν έχουμε στόχο να μπούμε στα πλέι οφ, μας δημιουργεί προβλήματα. Όσον αφορά σε κάποιες δηλώσεις μου που παρερμηνεύτηκαν, αυτό το οποίο είπα είναι αν θέλουμε σαν βολιώτικο ποδόσφαιρο και με τα δεδομένα, ότι η άλλη ομάδα της πόλης εκ των πραγμάτων βρεθεί στο Β’ Τοπικό αν δεν βρεθεί κάποιος να αναλάβει, και γιατί η πόλη είναι μία, δεν είμαστε δύο, θα μπορούσε να υπάρχει μία ομάδα».

Συνεχίζοντας τις… βόμβες πρόσθεσε: «Εφόσον κι αν έρθει η καταστροφή για τη Νίκη Βόλου και ο Ολυμπιακός Βόλου παραμένει με νύχια και δόντια στη Β’ Εθνική, θα ήταν πάρα πολύ ωραίο για να αλλάξει το μάρκετινγκ της ομάδας, να μετονομαστεί, εάν συμφωνεί η γενική συνέλευση, από Ολυμπιακός Βόλου σε Βόλος FC. Γιατί έτσι θα χαρακτηριστεί άμεσα η ομάδα της πόλης μας».