Στον… αέρα ο Κατσικάς;

Θολό παραμένει το τοπίο αναφορικά με την παραμονή του Γιώργου Κατσικά στον ΠΑΟΚ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι.

Η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει ακόμα βρεθεί, καθώς παρατηρήθηκε χάσμα στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας για ανανέωση.

Επιθυμία και των δύο είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τους παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει προσχωρήσει στην απόκτηση του Παπαγιαννόπουλου (που ενδεχεται να δοθεί δανεικός) και αναζητά ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό.

Το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη, καθώς ο Κατσικάς έχει την δυνατότητα από την στιγμή που δεν συμφωνεί στην πρόταση του ΠΑΟΚ να έχει επαφές και με άλλες ομάδες για όταν λήξει το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο. Eκεί θα φανεί και η επιθυμία του για παραμονή στην Τούμπα ή η αναζήτηση άλλης ποδοσφαιρικής στέγης για την επόμενη χρονιά.

Όπως και να ‘χει, ο ΠΑΟΚ του έκανε μία πρόταση που θεωρεί ότι αντιπροσωπεύει την αξία του και που όμοιά της δεν πρόκειται να βρει από άλλη ελληνική ομάδα, και περιμένει την απάντησή του. Μέχρι πότε θα τον περιμένει, θα φανεί…